هیچ‌گونه آسیبی در اثر زلزله به نیروگاه اتمی بوشهر وارد نشده است

يکشنبه 29 فروردين 1400
14:52
هیچ‌گونه آسیبی در اثر زلزله به نیروگاه اتمی بوشهر وارد نشده است روابط عمومی نیروگاه اتمی بوشهر اعلام کرد که در پی وقوع زمین لرزه امروز در شهرستان گناوه، هیچ‌گونه آسیبی به این نیروگاه وارد نشده و تمامی تاسیسات، تجهیزات و ساختمان‌های نیروگاه در صحت کامل است.

العالم - ایران

روابط عمومی نیروگاه اتمی بوشهر امروز (یکشنبه) در اطلاعیه‌ای در پی وقوع زمین لرزه در شهرستان گناوه اعلام کرد: با عنایت به وقوع زمین لرزه ۵.۹ ریشتری شهرستان گناوه در ساعت ۱۱:۱۱ مورخ ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۰، به استحضار می‌رساند وضعیت تمامی تاسیسات، تجهیزات و ساختمان‌های نیروگاه اتمی بوشهر در صحت کامل بوده و هیچگونه آسیبی به این مرکز وارد نشده و در روند انجام فعالیت‌های جاری نیروگاه نیز خللی رخ نداده است.

در این اطلاعیه آمده است: نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس استانداردها و ضوابط بین‌المللی طراحی و احداث شده و در برابر شدیدترین زلزله‌های محتمل در کشور و منطقه ایمن است.

به گزارش فارس، زمین ‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر شهرستان گناوه در استان بوشهر را لرزاند. این زمین لرزه در اکثر مناطق استان بوشهر و نیز مناطقی از استان خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و فارس نیز احساس شده است.

بنابر گزارش مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران مرکز این زلزله بندر گناوه بوده است و تا لحظه انتشار این خبر ۱۰ پس لرزه داشته که ۴.۵ ریشتر بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم