کرونا | اتحادیه اروپا امروز درباره ایمنی واکسن جانسون و جانسون نظر می‌دهد

سه شنبه 31 فروردين 1400
11:50
کرونا | اتحادیه اروپا امروز درباره ایمنی واکسن جانسون و جانسون نظر می‌دهد اتحادیه اروپا قرار است امروز درباره ادامه استفاده از واکسن کرونای جانسون و جانسون تصمیم‌گیری کند.

العالم - اروپا

به نقل از خبرگزاری فرانسه، پس از اعلام احتمال ارتباط میان موارد نادر لختگی خون و تزریق واکسن کرونای جانسون و جانسون، نهاد ناظر بر مصرف داروها در اتحادیه اروپا قرار است امروز (سه‌شنبه( درباره استفاده از این واکسن تصمیم‌گیری کند. آمریکا نیز قرار است تا روز جمعه در این خصوص تصمیم‌گیری کند.

تاکنون ۴.۵ میلیون نفر در جهان واکسن کرونای تک‌دوز جانسون و جانسون را دریافت کرده اند و لختگی خون در ۴ نفر از آنها مشاهده شده است. یکی از این افراد نیز جان خود را از دست داده است. انتظار می‌رود به دلیل احتمال بسیار اندک بروز این عارضه، اروپا به ادامه استفاده از واکسن جانسون و جانسون حکم دهد.

پیش‌تر نیز بروز اشکالی مشابه، تزریق واکسن آسترازنکا را در چندین کشور با اختلال مواجه کرده بود.

این در حالی است که علی‌رغم مطرح شدن پیشنهاد استفاده از «گذرنامه واکسن» برای سهولت در مسافرت هوایی میان کشورها و جلوگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹، سازمان جهانی بهداشت با آن مخالف است.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود