طرح تازه رژیم صهیونیستی برای شکست مذاکرات وین

چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400
12:52
طرح تازه رژیم صهیونیستی برای شکست مذاکرات وین در حالی که ایران بارها به صراحت اعلام کرده که سند "برجام نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر" را نخواهد پذیرفت، حالا یک نشریه رژیم صهیونیستی گزارش داده که این رژیم به دنبال اعمال نفوذ بر آمریکا در مذاکرات وین است تا سطح بازرسی ها از تاسیسات هسته ای ایران افزایش یابد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی "تایمز آو اسرائیل" به نقل از گزارش روز سه شنبه شبکه تلویزیونی کان این رژیم، گزارش داد که تل آویو همزمان با مذاکرات دولت آمریکا در وین برای بازگشت به توافق هسته ای در حال لابی کردن با واشنگتن برای اعمال فشار در راستای ارتقای نظارت بین‌المللی بر برنامه هسته ای ایران است.

شبکه کان همچنین گزارش داد که قدس اشغالی در حال اعمال پافشاری است که مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بازرسی تاسیسات هسته ای ایران قدرت عمل بیشتری داشته باشند.
این شبکه در ادامه گزارش خود خاطرنشان کرده که این موضع رژیم صهیونیستی پس از این اتخاذ شد که مقامات آن به این نتیجه رسیدند که تغییرات چشم‌گیری در توافق هسته‌ای رخ نخواهد داد، اما به هر صورت به دنبال اصلاح مفاد توافق هستند.
همچنین در این گزارش آمده است که یوسی کوهن، رئیس موساد، مِیر بن شابات مشاور امنیت ملی و آویو کوخاوی رئیس ارتش رژیم صهیونیستی در اوایل هفته آتی به آمریکا می روند تا در این زمینه از طرف قدس اشغالی با دولت آمریکا لابی کنند.
بر اساس این گزارش، موضع رژیم صهیونیستی در پی این مطرح می شود که طی دو هفته گذشته، جلسات اخیر کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته‌ای از طریق لغو تحریم های اعمال شده آمریکا بر ایران و بازگشت دوجانبه آمریکا و ایران به پایبندی به توافق هسته ای برگزار شد.

نمایندگان آمریکا نیز در طول مذاکرات اعضای کمیسیون مشترک برجام در وین حضور داشتند اما تا کنون هیچ مذاکره مستقیم و غیر مستقیمی میان ایران و آمریکا در وین انجام نشده است.
ایران خواستار لغو تمامی تحریم های آمریکا است و خاطرنشان کرده که تنها پس از راستی آزمایی لغو این تحریم ها اقدامات جبرانی اش که در واکنش به خروج آمریکا از توافق هسته ای و متحمل شدن تحریم ها انجام داده بود را به حالت قبل باز می‌گرداند. این اقدامات طبق مفاد برجام و شامل کاهش تعهدات هسته ای داوطلبانه ایران بوده اند.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند