اقلیم کردستان عراق ادعای بی بی سی درباره قاچاق واکسن فایزر به ایران را تکذیب کرد

چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400
15:41
اقلیم کردستان عراق ادعای بی بی سی درباره قاچاق واکسن فایزر به ایران را تکذیب کرد یک مقام ارشد وزارت بهداشت و درمان اقلیم کردستان عراق ادعای شبکه بی بی سی فارسی مبنی بر قاچاق واکسن کرونا به ایران را تکذیب و اسناد ادعایی این شبکه را ساختگی و تقلبی خواند.

العالم - عراق

«رهیل فریدون» قائم مقام وزارت بهداشت و درمان اقلیم کردستان عراق به یک رسانه کُردی گفته است که انتشار ویدئوی قاچاق واکسن فایزر از اقلیم به ایران به شدت مردود است و اربیل ادعای این شبکه را بی‌اساس می‌داند.

وی گفت که در بررسی این ویدئو به وضوح می‌توان به تقلب صورت گرفته و ساختگی بودن آن پی‌برد.

این مقام بهداشت و درمان اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که سهم این منطقه از واکسن کرونا از سوی دولت مرکزی عراق با آمار و لیست مشخص، تعیین و پس از آن نیز اسامی استفاده کنندگان باید به مراجع ذیربط در بغداد تحویل داده شود.

رهیل فریدون تاکید کرد که تهیه واکسن کرونا در اقلیم کردستان تنها بر اساس تعامل مستقیم با دولت مرکزی عراق است و هیچگونه ارتباطی با شرکت‌های محلی در این خصوص وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد