بازداشت خبرنگار الجزیره در فلسطین اشغالی

چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400
17:26
بازداشت خبرنگار الجزیره در فلسطین اشغالی شبکه قطری الجزیره اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار این شبکه را در فلسطین اشغالی در خانه‌اش دستگیر کرده‌اند.

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه الجزیره، بعدازظهر امروز (چهارشنبه)، از دستگیری «علاء الریماوی» خبرنگار شبکه «الجزیره مباشر» (از زیرشاخه‌های این شبکه)‌ خبر داد.

ساعاتی پیش منابع خبری گزارشی درباره دستگیری علاء الریماوی منتشر کردند که شبکه الجزیره در خبری فوری این گزارش‌ها را تأیید کرد و نوشت که او در منطقه البیره (رام‌الله-مرکز کرانه باختری) و در خانه‌اش دستگیر شده است.

شاهدان عینی به خبرگزاری «آناتولی» در این خصوص خبر دادند که یک گروه از نظامیان رژیم صهیونیستی با ورود ناگهانی به رام‌الله علاء الریماوی مدیر شبکه «جی مدیا» و خبرنگار الجزیره را دستگیر کردند.

طبق این گزارش، پس از ورود نظامیان صهیونیست به منطقه مذکور، ده‌ها تن از جوانان فلسطینی با آن‌ها درگیر شدند و نظامیان این رژیم هم برای متفرق کردن آن‌ها از گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور استفاده کرده‌اند.

«می حسام الدین» همسر خبرنگار شبکه الجزیره مباشر نیز در گفت‌و‌گو با جی مدیا گفت که نظامیان به خانه‌ آن‌ها در رام‌الله یورش برده‌اند و همسر او را دستگیر کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، خبرنگار الجزیره به همسرش خبر داده است که به نشانه عدم پذیرش این اقدام نظامیان صهیونیست، اعتصاب غذا خواهد کرد.

این گزارش‌ها در حالی منتشر شده است که ارتش رژیم صهیونیستی تا این لحظه بیانیه‌ای درباره دستگیری خبرنگار الجزیره صادر نکرده‌ است.

طبق گزارش نهادهای فعال در زمینه حقوق اسرا، صهیونیست‌ها حدود ۴۴۰۰ فلسطینی را تحت بازداشت دارند که از این تعداد، ۳۹ نفر زن و حدود ۱۵۵ دیگر کودک هستند.

این در حالی است که حدود ۳۵۰ نفر دیگر از این افراد بدون هیچگونه اتهامی در زندان‌های رژیم صهیونیستی بازداشت هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو