فرستاده رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات دیدار کرد

چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400
19:06
فرستاده رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات دیدار کرد
فرستاده ویژه رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با وزیر امور خارجه امارات عربی متحده دیدار و گفت وگو کرد.

العالم - امارات

فرستاده ویژه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس امروز با وزیر خارجه امارات دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری دولتی امارات(وام)، «زوی حفتس» و «عبدالله بن زاید آل نهیان» در این دیدار که در دفتر وزارت خارجه امارات در ابوظبی برگزار شد، درباره روابط دوجانبه میان دو طرف در سایه توافق صلح موسوم به توافق ابراهام میان امارات و رژیم صهیونیستی به بحث پرداختند.

دو طرف همچنین راه‌های تقویت همکاری مشترک میان امارات و رژیم صهیونیستی در زمینه‌های مختلف بهداشتی، اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و گردشگری را بررسی کردند.

بر اساس این گزارش، بن زاید و حفتس همچنین همکاری میان دو کشور در مقابله با کرونا و راه‌های حمایت از تلاش‌های جهانی برای اطمینان از رسیدن واکنش به همه کشورها را مورد بحث و گفت‌وگو قرار دادند و وزیر خارجه امارات همکاری میان دو طرف در زمینه مقابله با کرونا را ستود.

امارات عربی متحده و بحرین در ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ به طور رسمی در حضور دونالد ترامپ رئیس جمهوری قبلی آمریکا توافقنامه سازش با رژیم صهیونیستی موسوم به توافق آبراهام را امضا کردند که با خشم و انتقاد کشورهای عربی و اسلامی و به خصوص فلسطینیان روبه‌رو شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری