ائتلاف سعودی مدعی رهگیری یک فروند پهپاد یمنی شد

پنج‌شنبه 2 ارديبهشت 1400
09:33
ائتلاف سعودی مدعی رهگیری یک فروند پهپاد یمنی شد
ائتلاف متجاوز سعودی مدعی رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد متعلق به نیروهای انصارالله یمن شد که ادعا می شود به سمت شهر «خمیس مشاط» در جنوب عربستان عربستان پرواز می کرد.

العالم - یمن

به گزارش اسپوتنیک، ائتلاف نظامی و متجاوز عربستان سعودی روز پنج شنبه اعلام کرد که از یک حمله پهپادی جلوگیری کرده است.

شبکه تلویزیونی الاخباریه عربستان در گزارشی به نقل از این ائتلاف مدعی شد که یک فروند پهپاد «قاصف ۲ کی» متعلق به نیروهای انصارالله یمن به سمت شهر «خمیس مشاط» در جنوب عربستان به پرواز درآمده بود تا پایگاه هوایی ملک خالد را هدف قرار دهد.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در یک پیام توئیتری این حمله پهپادی را «بخشی از پاسخ طبیعی و قانونی به تجاوز و محاصره همه جانبه کشور یمن» خواند.

گفتنی است که کشور یمن از سال ۲۰۱۴ تا به امروز درگیری جنگی خانمانسوز میان نیروهای دولت مستعفی یمن به رهبری «عبد ربه منصور هادی» و جنبش انصارالله یمن است؛ جنگی که با آغاز دخالت نظامی ریاض و تشکیل ائتلافی غیرقانونی با مشارکت چند کشور عربی آنهم به بهانه حمایت از نیروهای منصور هادی در سال ۲۰۱۵ ابعاد وسیعتری یافت.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها