ائتلاف سعودی مدعی رهگیری یک فروند پهپاد یمنی شد

پنج‌شنبه 2 ارديبهشت 1400
09:33
ائتلاف سعودی مدعی رهگیری یک فروند پهپاد یمنی شد
ائتلاف متجاوز سعودی مدعی رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد متعلق به نیروهای انصارالله یمن شد که ادعا می شود به سمت شهر «خمیس مشاط» در جنوب عربستان عربستان پرواز می کرد.

العالم - یمن

به گزارش اسپوتنیک، ائتلاف نظامی و متجاوز عربستان سعودی روز پنج شنبه اعلام کرد که از یک حمله پهپادی جلوگیری کرده است.

شبکه تلویزیونی الاخباریه عربستان در گزارشی به نقل از این ائتلاف مدعی شد که یک فروند پهپاد «قاصف ۲ کی» متعلق به نیروهای انصارالله یمن به سمت شهر «خمیس مشاط» در جنوب عربستان به پرواز درآمده بود تا پایگاه هوایی ملک خالد را هدف قرار دهد.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در یک پیام توئیتری این حمله پهپادی را «بخشی از پاسخ طبیعی و قانونی به تجاوز و محاصره همه جانبه کشور یمن» خواند.

گفتنی است که کشور یمن از سال ۲۰۱۴ تا به امروز درگیری جنگی خانمانسوز میان نیروهای دولت مستعفی یمن به رهبری «عبد ربه منصور هادی» و جنبش انصارالله یمن است؛ جنگی که با آغاز دخالت نظامی ریاض و تشکیل ائتلافی غیرقانونی با مشارکت چند کشور عربی آنهم به بهانه حمایت از نیروهای منصور هادی در سال ۲۰۱۵ ابعاد وسیعتری یافت.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد