حریری: پاپ پس از تشکیل دولت به لبنان سفر می‌کند

پنج‌شنبه 2 ارديبهشت 1400
17:02
حریری: پاپ پس از تشکیل دولت به لبنان سفر می‌کند
نخست وزیر مکلف لبنان اعلام کرد، پاپ فرانسیس تمایل خود را برای سفر به لبنان پس از تشکیل دولت در آنجا به وی ابراز داشته است.

العالم - لبنان

سعد حریری، نخست وزیر مکلف لبنان امروز (پنجشنبه) در جریان سفر خود به واتیکان، در حساب توییتر خود نوشت که طی دیدار با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در مورد مشکلات لبنانی‌ها توضیح داده و از او خواسته است که به کشورش کمک کند.

وی ادامه داد: پاپ مشتاق همزیستی در لبنان است و به لبنانی‌ها نگاه واحدی دارد. وی همچنین گفت: پاپ به لبنان سفر می‌کند، اما پس از تشکیل دولت.

حریری در مورد وضعیت لبنان گفت، دو گروه وجود دارند، یکی از آنها خواهان "اقتصاد آزاد" است و دیگری تلاش می‌کند تا "روی برق و غیره دست بگذارد و با یک طرف اقتصادی کار کند".

وی افزود: ابتکار عمل فرانسه همچنان موجود است و من فکر می‌کنم واتیکان بیش از سایرین می‌داند که ریشه این مشکل در لبنان است.

نخست وزیر مکلف لبنان همچنین اذعان کرد، وضعیت فعلی این کشور "بسیار بد" است، و در عین حال بر این باور است که تشکیل دولت به جلوگیری از فروپاشی کمک خواهد کرد. اما به گفته وی، برخی خواهان فروپاشی لبنان و موجودیت آن هستند.

حریری تاکید کرد: سفرهای من به خارج از لبنان برای کار و بررسی نحوه کمک به این کشور است و ممکن است کسانی در داخل کاخ ریاست جمهوری در این سفرها به سیاحت بپردازند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو