تشدید اختلاف‌ها بر سر تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی

جمعه 3 ارديبهشت 1400
08:10
تشدید اختلاف‌ها بر سر تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی مخالفان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تلاش های خود برای تشکیل ائتلاف علیه او را افزایش داده اند.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه های اسرائیلی از دیدار بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم با یائیر لاپید، رئیس حزب مخالف نتانیاهو در سرزمین های اشغالی در این خصوص خبر دادند.

یدیعوت احرانوت گزارش داده است که بنی گانتس امشب یکبار دیگر در راستای تلاش برای تشکیل کابینه وحدت و پایان دادن به نخست‌وزیری نتانیاهو، با یائیر لاپید، رئیس حزب «یش آتید» در سرزمین های اشغالی دیدار کرد.

با توجه به این‌که نتانیاهو در سه مرحله انتخابات پیشین موفق به تشکیل کابینه جدید در سرزمین های اشغالی نشد، چندی پیش چهارمین انتخابات این رژیم در کمتر از دو سال برگزار شد، اما باز هم حزب نتانیاهو نتوانست به تنهایی آرای لازم را برای تشکیل کابینه به دست آورد.

با این وجود رووین ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی با این ادعا که در شرایط کنونی کسی را از نتانیاهو مناسب‌تر برای تشکیل کابینه نمی‌داند، بار دیگر او را مامور به انجام این کار کرد.

بنیامین نتانیاهو با گذشت بیش از هفته‌ها از مهلت خود، هنوز نتوانسته ائتلاف لازم برای تشکیل کابینه را به‌دست آورد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری