سفارت آمریکا از حوادث شامگاه روز گذشته در قدس ابراز نگرانی کرد

جمعه 3 ارديبهشت 1400
15:10
سفارت آمریکا از حوادث شامگاه روز گذشته در قدس ابراز نگرانی کرد
سفارت آمریکا در سرزمین‌های اشغالی در واکنش به درگیری‌های شامگاه روز گذشته میان نظامیان رژیم صهیونیستی و شهروندان فلسطینی ابراز نگرانی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع فلسطینی، بعدازظهر امروز (جمعه)، گزارش دادند که سفارت آمریکا در سرزمین‌های اشغالی در بیانیه‌ای به درگیری‌های شامگاه روز گذشته میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست واکنش نشان داده است.

طبق بیانیه منتشر شده در صفحه توئیتری سفارت آمریکا، واشنگتن اعلام کرد: «نگرانی شدید خود را درباره حوادث خشونت‌بار در قدس طی چند روز گذشته، ابراز می‌کنیم».

در ادامه این بیانیه آمده است: «امیدواریم که مسئولان به [اقدامات] تحریک‌آمیز پایان دهند، آرامش [به قدس] بازگردد و به سلامت و کرامت همه مردم در قدس احترام گذاشته شود».

این بیانیه پس از آن صادر می‌شود که هلال احمر فلسطین، امروز (جمعه)، اعلام کرد که در درگیری‌های بامداد امروز و شامگاه روز گذشته میان فلسطینیان از یک سو و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی و گروه‌های تندرو صهیونیستی از سوی دیگر، ۱۰۵ فلسطینی مجروح شده‌اند.

خبرگزاری فلسطین نیز امروز در ارتباط با این درگیری‌ها گزارش داد که نظامیان رژیم صهیونیستی ۵۰ فلسطینی را در جریان درگیری‌های شامگاه روز گذشته دستگیر کرده‌اند.

جوانان فلسطینی از ابتدای ماه مبارک رمضان به علت اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی در ممانعت از ایجاد تجمع و برگزاری مراسم به مناسبت این ماه مبارک در شهر قدس و به ویژه در اطراف مسجد الاقصی با نیروهای صهیونیست درگیر شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم