واکنش ظریف به همه‌گیری کرونا در هند

شنبه 4 ارديبهشت 1400
23:48
واکنش ظریف به همه‌گیری کرونا در هند وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توییتر با اشاره به وضعیت وخیم همه‌گیری کرونا در هند، همبستگی ایران با این کشور را ابراز داشت.

العالم - هند

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توییتر به اوضاع وخیم همه گیری کرونا در هند اشاره کرد.

وی در این پیام نوشت: «در حالی که هند درگیر بدترین صحنه‌های همه‌گیری فاجعه‌باری است که به درد مشترک بشری بدل شده است، ایران همبستگی خود را با این کشور ابراز می‌کند».

ظریف اضافه کرد: «به خانواده‌های داغدیده تسلیت می‌گوییم و برای بهبودی سریع تمام مبتلایان دعا می‌کنیم.پایان بخشیدن به این تراژدی جهانی مستلزم همکاری جهانی است».

بر اساس گزارش‌ها وضعیت شیوع کرونا در هند بسیار وخیم بوده و شمار مبتلایان به این کشور رشد فزاینده‌ای را به همراه داشته است.

طبق آمار پایگاه Worldometers، طی 24 ساعت گذشته حدود 350 هزار مورد ابتلای جدید به کرونا در این کشور ثبت شده و طی این مدت دو هزار و 760 نفر در این کشور به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

هند طی چند روز گذشته رکورد موارد ابتلای روزانه به کرونا را که تا پیش از این در اختیار آمریکا بوده،‌ شکسته است.

در حال حاضر تعداد مبتلایان به کرونا در هند به حدود 17 میلیون نفر رسیده و تعداد قربانیان کرونا در این کشور نیز به بیش از 192 هزار نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد