مصر، امارات و بحرین به رژیم صهیونیستی تسلیت گفتند

شنبه 11 ارديبهشت 1400
12:03
مصر، امارات و بحرین به رژیم صهیونیستی تسلیت گفتند مصر، امارات و بحرین در پیام‌هایی جداگانه حادثه شهر "مرون" و کشته و مجروح شدن دست‌کم ۱۴۷ شهروند اسرائیلی را به این رژیم تسلیت گفتند.

العالم - فلسطین اشغالی

به نوشته روزنامه القدس العربی، احمد حافظ، سخنگوی وزارت خارجه مصر با انتشار پیامی در توییتر حادثه شهر مرون را به رژیم صهیونیستی تسلیت گفت.

عبد الله بن زاید، وزیر خارجه امارات نیز به خانواده‌های قربانیان مرون و مقامات رژیم صهیونیستی تسلیت گفت.

وی در تماسی تلفنی با گابی اشکنازی، وزیر خارجه دولت رژیم صهیونیستی برای مجروحان این حادثه نیز آرزوی بهبودی کرد.

کشته و مجروح شدن این شهروندان صهیونیستی در مراسم سالانه "لاگ بعومر" در کوه مرون همچنین واکنش بحرین را نیز به همراه داشت.

سلمان بن حمد آل خلیفه، ولیعهد بحرین با ارسال پیامی به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی این حادثه را تسلیت گفت.

جمعه وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۴۴ تن در اثر فشار جمعیت در مراسم سالانه "لاگ بعومر" در کوه مرون کشته و ۱۰۳ فرد دیگر مجروح شدند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

کشور‌های عربی به پوشش جنایات صهیونیست‌ها تبدیل نشوند


نهِ بزرگ آمریکایی‌ها به جنگ؛ تحلیل نظریه‌پرداز روس از انتخابات اخیر


رهبر انقلاب: راهبرد «ایران هرچه قوی‌تر» تنها راه رسیدن به نقطۀ بازدارندگی مطلق است


رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی ؛ هدایتی در جمع سه کشتی‌گیر برتر جهان


سفر رئیس دولت موقت سوریه به ریاض؛ امضای ۱۰ توافقنامه در دستور کار


اژه‌ای: ترامپ هم در جنگ شکست خورد هم در سیاست


ترامپ در آمریکا مجازات شد؛ روایت هافینگتون‌پست از نتیجه انتخابات


کسب نخستین مدال تاریخ ووشو ایران در نخستین حضور المپیکی


بهشت یا جهنم اقتصادی؟ واقعیت تلخ زندگی سوری‌ها برخلاف روایت رسانه‌های غربی


گزارش العالم: از آمادگی نظامی کامل ایران تا تأکید بر رویکرد دیپلماتیک در برابر آمریکا