آغاز رایزنی حماس برای ایجاد راهبرد ملی مقابله با تک‌روی‌ محمود عباس

شنبه 11 ارديبهشت 1400
21:51
آغاز رایزنی حماس برای ایجاد راهبرد ملی مقابله با تک‌روی‌ محمود عباس
حماس اعلام کرد که با دیگر گروه‌های فلسطینی در حال رایزنی برای ایجاد یک راهبرد ملی به منظور مشارکت یافتن همه گروه‌ها در تصمیم‌گیری‌های فلسطین و مقابله با تک روی‌های جنبش فتح خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«حسام بدران» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که این جنبش تماس با گروه‌ها و احزاب ملی و برخی لیست‌های انتخاباتی موثر را آغاز کرده تا به دنبال تصمیم محمود عباس در به تعویق انداختن انتخابات به یک نقشه راه و یک راهبرد ملی قابل اجرا دست یابند.

به گزارش پایگاه خبری دنیا الوطن، بدران در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی الاقصی گفت: همه حق دارند که شریک اصلی در تصمیم‌گیری‌های فلسطین شوند تا در مرحله آتی و از طریق یک گفت‌‌وگوی واقعی دیگر هیچ وضعیت تک روی وجود نداشته باشد.

او افزود: شرایط کنونی نشان داد که احزاب و نیروهایی موثر و هوشیار وجود دارند که خواهان تغییر هستند و توانستند فهرست‌های انتخابات را تشکیل داده و آماده ورود در انتخابات شوند و حماس هم از وظیفه خود شانه خالی نکرده و بر ارتباط با همه این گروه‌ها اهتمام خواهد داشت.

عضو دفتر سیاسی حماس بر ضرورت حفظ دستاوردهای حاصل شده از توافق‌های اخیر میان گروه‌های فلسطینی در استانبول و قاهره تاکید کرد و گفت که موضوع آزادی‌ها و شرایط معیشتی اهالی غزه نباید از شرایط به تعویق افتادن انتخابات متاثر شود.
محمود عباس روز جمعه (دیروز) طی فرمانی تعویق انتخابات فلسطین را بدون تعیین زمان بعدی برای آن، اعلام کرد.

انتخابات پارلمانی فلسطین قرار بود پس از ۱۵ سال وقفه، در تاریخ بیست‌ودوم می ۲۰۲۱ (یکم خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاستی در تاریخ سی‌ویکم جولای ( ۹ مرداد ۱۴۰۰) و همچنین انتخابات شورای ملی در روز ۳۱ آگوست (۹ شهریور) در فلسطین برگزار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت