محمد الهندی: درگیری با دشمن صهیونیستی درباره قدس علنی است

جمعه 17 ارديبهشت 1400
09:50
محمد الهندی: درگیری با دشمن صهیونیستی درباره قدس علنی است مسئول سیاسی جنبش جهاد اسلامی گفت: درگیری درباره قدس علنی است و دیروز در باب العمود و امروز در الشیخ جراح و فردا نیز 28 رمضان در قدس برای مقابله با فراخوان های حضور در مسجدالاقصی است.

العالم – فلسطين

محمد الهندی مسئول اداره سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: ملت فلسطین در صحنه مقاومت متحد است و این درگیری قدس و بیت المقدس انگیزه مذهبی دارد زیرا این سرزمین ، محل اسرا و معراج بوده و کسی که بتواند از قدس کوتاه بیاید از مکه نیز دست خواهد کشید.

وی افزود: اسرائیل با حملات خود و کشتن جوانان و حمله به زنان ،پرونده قدس را بیرون آورده و روی میز گذاشته است.

وی تاکید کرد : ملت فلسطین در قدس و شیخ جراح انتفاضه می کند.

الهندی از کشورهای عربی و اسلامی خواست تا از قدس حمایت کنند زیرا پرونده قدس امروز علنی بوده و اشغالگران در صدد نهایی کردن این پرونده هستند .

وی افزود:جوانان باب العمود و القدس و شیخ جراح با گروهی قاتل و جنایتکار شهرک نشین و نیروهای اشغالگر مقابله می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت ایران از هرگونه توافق جهت تقویت وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی


علمای یمن اتهام هدف قرار دادن اماکن مذهبی را رد کردند


رئیس کنگره جهانی یهود: اسرائیل درحال تبدیل شدن به «جمهوری موز» است


دیپلماسی در حاشیه گاز؛ نشست ویژه ایران، قطر و لیبی در جریان اجلاس GECF


اعتراض مردم میسان عراق به بسته شدن مسیرهای ارتباطی با ایران


مصر از رایزنی‌های مداوم با ایران خبر داد


نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان آغاز شد


ایران بر قله کشتی فرنگی جهان ایستاد


ریاض هدف وزیر دفاع از سفر به تهران را اعلام کرد


آمار مرگبار در سلول‌های تاریک رژیم صهیونیستی