لبه شمشیر بر شمشیر؛ ما مردان محمد ضیف هستیم

جمعه 17 ارديبهشت 1400
10:05
لبه شمشیر بر شمشیر؛ ما مردان محمد ضیف هستیم فلسطینیان پس از اینکه محمد ضیف فرمانده نیروهای القسام شاخه نظامی جنبش حماس پس از سالها سکوتش را شکست و  اشغالگران را در صورت ادامه حملات به منطقه الشیخ جراح در قدس اشغالی به پرداخت بهای سنگین تهدید کرد شعار شمشیر بر شمشیر غلبه خواهد کرد را سر دادند.

العالم - كشكول

محمد ضیف؛ تهدیداتش را عملی می کند و اسرائیلی ها این را به خوبی می دانند ما از فرمانده نیروهایی سخن می گوییم که عاشق شهادت هستند و برای تاخیر در شهادت احساس گناه می کنند و اکنون زمان ایستادن در برابر عربده های اسرائیل و حملاتش به ساکنان قدس شریف و تغییر معادلات سیاسی و نظامی است پس از اینکه سالها میدان در اختیار سیاستمداران بوده است.

ساکنان منطقه شیخ جراح با قدرتی بی مانند، در برابر حملات اسرائیل ایستاده و از کلیساها و مسجدالاقصی و مقدسات مسلمانان و کرامت بی مانند دفاع کردند. رژیم صهیونیستی امروز با بحران های داخلی زیادی و ناکامی های بی وقفه در تشکیل کابینه و برگزاری دوباره انتخابات روبروست و اگر فلسطینی ها درباره انتخابات با یکدیگر اختلاف داشته و از توطئه علیه مقاومت خسته شده اند اما امروز فریاد می زنند که گزینه مقاومت تنها راهکار است در غیر این صورت قدس از دست خواهد رفت ما در آستانه روز جهانی قدس هستیم و ایمان داریم اشغالگران اسرائیلی از کرانه باختری و قدس عقب نخواهد رفت و کرانه باختری در قلب طرح صهیونیست ها وارد می شود و عملیات شهرک سازی بزرگترین دلیل آن است و قدس هم اکنون شاهد حضور شهرک نشینان صهیونیستی به تعداد فلسطینیان است و با این وجود شهرک سازی ادامه دارد و عرب ها با نادیده انگاشتن ارزش قدس شریف برای مسلمانان و تاریخ و اینکه قدس از منظر قران و اعتقادات،افتخار امت اسلامی است با این رژیم عادی سازی می کنند.

تنها گزینه نیروهای مقاومت در برابر این مسائل آزادسازی قدس است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو