صهیونیست‌ها ۲ فلسطینی را در «روز جهانی قدس» به شهادت رساندند

جمعه 17 ارديبهشت 1400
13:27
صهیونیست‌ها ۲ فلسطینی را در «روز جهانی قدس» به شهادت رساندند
نظامیان رژیم صهیونیستی در جدیدترین جنایت خود در روز جهانی قدس دو شهروند فلسطینی را در کرانه باختری به شهادت رساندند.

العالم - فلسطین اشغالی

سلسله اقدامات خصمانه صهیونیست ها علیه شهروندان فلسطینی در نقاط مختلف اراضی اشغالی همزمان با فرا رسیدن روز جهانی قدس بیش از پیش تشدید شده است.

بر اساس این گزارش، منابع رسانه ای از وقوع درگیری میان نظامیان صهیونیست با سه فلسطینی در مرکز ایست و بازرسی «سالم»‌ واقع در کرانه باختری در نزدیکی جنین خبر دادند.

به دنبال این درگیری، صهیونیست ها به روی سه جوان فلسطینی آتش گشودند. رسانه های فلسطینی اعلام کردند که در این حمله مسلحانه صهیونیستها دو جوان فلسطینی به شهادت رسیدند.

این درحالی است که یک جوان فلسطینی نیز در تیراندازی نظامیان صهیونیست به شدت زخمی شد. منابع پزشکی در فلسطین حال این جوان را وخیم گزارش کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم