مفتی سوریه: ایران با بستن سفارت اسرائیل وفاداری خود به فلسطین را نشان داد

يکشنبه 19 ارديبهشت 1400
18:57
مفتی سوریه: ایران با بستن سفارت اسرائیل وفاداری خود به فلسطین را نشان داد شیخ بدرالدین حسون مفتی اعظم سوریه در سخنانی جمهوری اسلامی ایران را کشوری توصیف کرد که با بستن سفارت رژیم صهیونیستی و جایگزینی آن با سفارت فلسطین، وفادارای خود به آرمان فلسطین را نشان داد.

العالم - سوریه

شیخ «بدرالدین حسون» مفتی اعظم سوریه، در نشست مجازی «روز قدس، روز مستضعفین» که از سوی مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد، گفت که فلسطین تمامی ادیان آسمانی را در آغوش گرفته و تجاوزگران به این سرزمین آنگونه که خود ادعا می‌کنند، یهودی نیستند.

او همچنین گفت که بیت المقدس طبق گفته قرآن کریم در سوره اسراء، مکانی که است هیچ متجاوز و ظالمی در آن دوام نخواهد آورد و هرکسی در راه ظلم و ستم در این سرزمین قدم بردارد، نابود خواهد شد.

شیخ حسون تأکید کرد: «این وعده خداوند است و از سوی کسانی محقق خواهد شد که با خداوند پیمان بسته و در وعده خود صادق هستند و جمهوری اسلامی ایران در این مسیر گام برداشته و رهبر آن امام (ره) روز قدس را آخرین جمعه ماه مبارک رمضان قرار داد تا همزمان با شب قدر، شب قرآن باشد. اولین نشانه وفاداری به فلسطین، اقدام جمهوری اسلامی ایران در برچیدن سفارت اسرائیل و جایگزینی سفارت فلسطین بود.»

او تأکید کرد که متجاوزانی که به فلسطین آمده‌اند پیرو هیچ کدام از ادیان آسمانی نیستند، بلکه آن‌ها به دنبال نابودی دین حضرت عیسی (ع) تکذیب دین حضرت ابراهیم (ع) و از بین بردن دین رحمة للعالمین هستند و می‌خواهند مسلمان و مسیحی بر روی زمین باقی نماند و مسجدالاقصی و کلیسای قیامت را از بین ببرند.

مفتی اعظم سوریه، همچنین گفت که متجاوزان به فلسطین به این سرزمین آمده‌اند تا انسان را برده و بنده خود بسازند و در این مسیر ارزش‌های انسانی و اخلاقی برای آن‌ها ارزشی ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم


گزارش رئیس‌جمهور از دستاوردهای بریکس/ تأکید سران قوا بر اولویت معیشت مردم


پایتخت عربستان و آرامکو در ینبُع هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفت


شهادت ۲ فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در غزه