تظاهرات سراسری در فرانسه برای جلوگیری از تغییرات آب و هوایی

يکشنبه 19 ارديبهشت 1400
18:57
تظاهرات سراسری در فرانسه برای جلوگیری از تغییرات آب و هوایی شهروندان فرانسه روز یکشنبه در تظاهرات سراسری، خواستار اقدام اساسی دولت امانوئل مکرون رئیس جمهوری این کشور برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی و حمایت از دگرگونی زیستی شدند.

العالم - اروپا

قرار است سنا روز دوشنبه در باره لایحه تضمین پایبندی دولت به حفاظت از محیط زیست و دگرگونی‌های زیستی مندرج در قانون اساسی این کشور، رای گیری کند.

مکرون برای پیش دستی در انتخابات سال آینده (۲۰۲۲)، قول برگزاری همه پرسی در این باره را به شرط تصویب آن در هر ۲ بخش پارلمان شامل مجمع ملی و سنا داده است. اما توانایی او برای اجرای قولش در باره تضمین مبارزه با تغییرات اقلیمی مندرج در قانون اساسی از طریق برگزاری همه پرسی، با توجه به آمادگی سنا برای رد کامل این طرح در نشست دوشنبه، در معرض بدگمانی قرار دارد.

مجمع ملی که حزب مکرون در آن اکثریت دارد، در مارس با اکثریت قاطع به آن رای موافق داد.

یک نهاد پایه گذاری شده توسط مکرون، این طرح را بر اساس ماده حفاظت از محیط زیست و دگرگونی زیستی و مبارزه با دگرگونی‌های آب و هوایی مندرج در قانون اساسی پیشنهاد کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رژۀ بزرگ الحشدالشعبی به‌مناسبت خروج ارتش آمریکا از عراق


چند مجروح در کی‌یف و اودسا و زابروژیا بر اثر حملات روسیه+ویدئو


المخا زیر بمباران هوایی شدید عربستان + فیلم


مجاهدت شهید شمخانی خشم دشمنان را برانگیخت


بقائی: پوچی در سیستم حکمرانی آمریکا به استبداد بدل شده است


«سراب نابودی»؛ پاسخ کوبنده وزارت دفاع به کسانی که قدرت نظامی ایران را دست‌کم گرفته‌اند


رکوردشکنی قیمت گازوئیل در اروپا؛ افزایش بهای سوخت سر به فلک هم کشید!


احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در واکنش به اتهام‌زنی بی‌اساس نخست‌وزیر لندن


تأکید پزشکیان بر نقش کلیدی کارآفرینان در عبور از چالش‌های اقتصادی کشور


تقویت پیوندهای دیپلماتیک؛ عراقچی و همتای ژاپنی بر سر میز گفت‌وگوی تلفنی