فیلم.. آتش زدن دیوار بیرونی کنسولگری ایران در کربلا

يکشنبه 19 ارديبهشت 1400
23:51
منابع خبری عراقی خبر دادند که شماری از آشوبگران، دیوار بیرونی کنسولگری ایران در کربلا را مورد حمله قرار داده و بخشی از آن را به آتش کشیده اند.

العالم - عراق

منابع خبری از آتش زدن دیوار بیرونی کنسولگری ایران در شهر کربلا خبر می‌دهد.

پایگاه خبری صابرین نیوز خبر داد که نیروهای امنیتی در کربلا، به مقابله با آشوبگران پرداخته و تعدادی از دو طرف نیز مجروح شده‌اند.

خبرنگار العالم نیز در گزارشی از این حادثه خبر داد که ده‌ها نفر اقدام به برگزاری تجمعی در برابر کنسولگری ایران در کربلا کرده و در این تجمع کانکس‌های نیروهای حفاظتی دربیرون کنسولگری آتش زده شد و نیروهای امنیتی، تجمع کنندگان را متفرق کردند.

رسانه‌های عراقی بامداد امروز از کشته شدن «ایهاب جواد» از فعالان عراقی، در حمله مسلحانه‌ای در کربلا خبر دادند. کنسولگری ایران عصر یکشنبه در بیانیه‌ای ترور این فعال عراقی را محکوم کرد.

کنسولگری ایران در بیانیه خود تاکید کرد: «کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلای معلی، این اقدام تروریستی را که شامگاه گذشته در این شهر مقدس روی داده محکوم کرده و تسلیت و همدردی خود را ابراز داشته و معتقد است که اینگونه اقدامات در راستای ناامنی و بی ثبات کردن کشور دوست و برادر، جمهوری عراق است».

در همین حال، صاحب نظران عراقی در اولین واکنش به ترور شب گذشته «ایهاب الوزنی» فعال اجتماعی در کربلا، سازمان جاسوسی موساد اسرائیل را متهم اصلی این اقدام تروریستی معرفی کردند.

محمد العیسی نویسنده و روزنامه نگار عراقی در یادداشتی خاطرنشان کرده که اولین و مهمترین متهم ترور ایهاب الوزنی فعال اجتماعی عراق در کربلا، موساد اسراییل است و بیشترین بهره برداری را از آن می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران حمله خونین به غیر نظامیان یمن را محکوم کرد


رایزنی عمان و سازمان ملل درباره یمن


حملات هوایی عربستان به غیرنظامیان یمنی


پایان کار پولادمردان ایران در سرزمین اژدها با ۸ نشان رنگارنگ


جنگ علیه ایران، تنهاترین جنگ تاریخ آمریکا در آینه نظرسنجی‌ها


دیپلماسی عشایری؛پیشنهاد تشکیل «مجمع مشترک سران عشایر خوزستان و عراق»


نیروهای یمنی تاسیسات آرامکو و فرودگاه ملک خالد عربستان را هدف قرار دادند/ کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای سعودی+ فیلم


لطافت پاییزی به کام سهامداران؛ رشد ۶ هزار واحدی شاخص بورس


تهران در آغوش باران رحمت الهی


انفجار ۳ نفتکش متخلف طی امروز در تنگه هرمز