برخورد قطار با پراید در خط آهن شهرری؛ نجات معجزه‌آسای راننده + فیلم و عکس

سه شنبه 21 ارديبهشت 1400
10:47
سخنگوی آتش‌نشانی تهران از برخورد قطار با یک دستگاه خودروی پراید در خط آهن شهرری و نجات معجزه‌آسای راننده پراید و سرنشین همراه وی خبر داد.

العالم - ایران

سید جلال ملکی با اعلام خبر برخورد قطار با پراید در خط آهن شهرری اظهار کرد: ساعت 02:12 بامداد امروز (21 اردیبهشت) یک مورد حادثه برخورد قطار با یک دستگاه خودروی سواری در شهرری، خط آهن شهرری به سمت ورامین (حدود دو کیلومتر بعد از ایستگاه ورامین) به سامانه 125 اعلام شد که به‌سرعت آتش‌نشانان دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران افزود: در محل حادثه مشاهده شد قطار مسافربری در حال تردد روی خط آهن، با یک دستگاه خودروی سواری پراید برخورد و پراید تقریباً متلاشی شده، مسافتی را بعد از برخورد با قطار روی خط آهن طی کرده بود.

وی تصریح کرد: دو سرنشین (آقا و خانم حدوداً 18 و 19 ساله) در خودروی پراید حضور داشتند که ظاهراً در لحظات اولیه خانم از خودرو به بیرون پرتاب شده و کمی عقب‌تر از محل توقف قطار و خودرو، در حاشیه خاکی کنار خط آهن بود.

ملکی با اشاره به مصدومیت این خانم گفت: سرنشین مرد نیز در خودروی متلاشی شده محبوس و گرفتار بود که آتش‌نشانان عملیات رهاسازی را آغاز کرده و پس از مدتی تلاش و برش قطعات خودرو، موفق شدند این جوان را نیز در حالیکه زنده و دچار مصدومیت شده بود، از خودرو خارج کنند و وی را تحویل عوامل اورژانس دادند.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه در نهایت محل تحویل مسئولان و عوامل انتظامی شد، بیان کرد: این عملیات در ساعت 3:28 بامداد به پایان رسید.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد