نشست اتحادیه عرب بدون اتخاذ موضع یکپارچه علیه رژیم صهیونیستی به پایان رسید

سه شنبه 21 ارديبهشت 1400
22:52
نشست اتحادیه عرب بدون اتخاذ موضع یکپارچه علیه رژیم صهیونیستی به پایان رسید
نشست فوق العاده وزیران خارجه اتحادیه عرب بدون اتخاذ موضعی یکپارچه و عملی به منظور توقف جرایم رژیم اشغالگر به کار خود پایان داد.

العالم - آسیا

نشست فوق العاده اتحادیه عرب در سطح وزیران خارجه کشورهای عضو این اتحادیه برای بررسی تحولات فلسطین عصر امروز(سه شنبه) برگزار شد.

وزیر خارجه قطر در این نشست ضمن محکوم کردن حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و شهید و زخمی شدن غیرنظامیان در این حملات، گفت:: ما خواستار موضع یکپارچه و کارساز کشورهای عربی برای توقف حملات اسرائیل و حمایت از برادران فلسطینی هستیم.

وزیر خارجه عمان نیز گفت: اشغالگری اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی و اقدام آن در نقض قوانین بین المللی مستلزم یک اقدام بین المللی قاطع است.

وزیر خارجه اردن در این نشست تاکید کرد: اقدامات خصمانه اسرائیل و رفتارهای آن در نقض قوانین بین المللی تنها به تشدید درگیری‌ها و پیشبرد آن به سمت انفجار اوضاع منجر خواهد شد.

نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در اتحادیه عرب هم خواستار اقدام فوری برای بسیج مواضع بین المللی در اعمال فشار علیه اسرائیل شد.

دبیر کل اتحادیه عرب نیز از شورای امنیت خواست در قبال نقض آشکار قطعنامه‌های بین المللی از سوی اسرائیل به مسئولیت خود عمل کند.

اتحادیه عرب در پایان نشست فوق العاده امروز خود با صدور بیانیه‌ای جرایم رژیم اشغالگر علیه ملت و سرزمین‌های فلسطینی را محکوم کرد و در این بیانیه خبری از موضع یکپارچه فوری کشورهای عربی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی از جمله قطع یا تعلیق روابط سازشگران عرب با این رژیم اشغالگر نیست.

در بیانیه اتحادیه عرب آمده است: ما به شدت تصمیم‌ها و اقدامات اسرائیل و نهاد قضایی نا عادل آن و همچنین حملات تروریستی نظام‌مند شهرک‌نشینان که با حمایت ارتش و پلیس رژیم اشغالگر است و همچنین موج پاکسازی نژادی در محله الشیخ جراح و محله‌های قدس را محکوم می‌کنیم.

در ادامه بیانیه آمده است: یک کمیته وزارتی برای همکاری با دیوان کیفری بین المللی و شورای امنیت علیه اقدامات غیرقانونی اسرائیل تشکیل می‌شود.

اتحادیه عرب همچنین بر اهمیت قیمومیت خاندان هاشمی اردن بر مقدسات اسلامی و مسیحی قدس تاکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم