حماس: پاسخ به تجاوز دشمن صهیونیستی قطعی است

چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400
05:55
حماس: پاسخ به تجاوز دشمن صهیونیستی قطعی است عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با بیان اینکه تا حملات صهیونیست‌ها متوقف نشود، خبری از آتش‌بس نخواهد بود تاکید کرد: تصمیم حماس برای پاسخ به تجاوز دشمن صهیونیستی قطعی و غیر قابل تغییر است.

العالم-فلسطین

عزت الرشق در گفت وگو با شبکه قدس پرس اظهار داشت: محور مقاومت با تروریسم موجود در قدس، مسجد الاقصی، منطقه شیخ جراح و حملاتی که غیرنظامیان در نوار غزه را هدف قرار می دهد، مقابله خواهد کرد. ما با این گونه تجاوزات از طریق افزایش اقدامات مبتنی بر مقاومت مشروع برای دفاع از سرزمین خود، شهر قدس، مسجد الاقصی و ملت فلسطین به مقابله خواهیم پرداخت.

وی افزود: ما به مقامات رژیم اشغالگر در خصوص ادامه جنایات و تجاوزات آنان هشدار دادیم اما آنان به این هشدارها توجهی نکردند و خواستند صبر و توان مقاومت را آزمایش کنند، این روند تا جایی پیش رفت که در نهایت آنان با واکنش کوبنده مقاومت در مرکز اراضی اشغالی که در محاسبات آنان وجود نداشت، مواجه شدند.

الرشق تاکید کرد: ضربات پی در پی وارد شده به دشمن از نوار غزه تا زمانی که آنان به بمباران غیر نظامیان در این منطقه ادامه دهند متوقف نخواهد شد، همچنین آنان برای توقف این حملات باید به طرح های شهرک سازی و یهودی سازی قدس اشغالی و مسجد الاقصی پایان دهند و پیام ما به آنها همیشه این بوده است که «هر گاه باز گردید ما نیز باز می گردیم.»

این عضو دفتر سیاسی حماس ادامه داد: برخی طرف ها برای میانجیگری در موضوع آتش بس اقدام کرده اند، ولی ما به آنها گفته ایم به دشمن اطلاع دهند که آنان باید ابتدا از تجاوزگری دست بردارند، سپس سخن آنها را می شنویم.

الرشق خواستار فشار جامعه بین الملل به اشغالگران برای توقف فوری و بدون شرط جنگ و تجاوز علیه نوار غزه شد و تاکید کرد که مقاومت از حق طبیعی و مشروع خود برای دفاع از مردم، اراضی و مقدسات خود عقب نشینی نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


رایزنی‌های منطقه‌ای در نیویورک؛ دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر لبنان


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد


سرلشکر وحیدی: سخن رئیس‌جمهور در سازمان ملل، بازتاب ندای ملت ایران بود


آتش تنگه هرمز به جان اروپا هم افتاد ؛ ثبت رکورد بی سابقه افزایش قیمت گازوئیل از سال ۲۰۰۵


دیدار پزشکیان با رسانه‌های آمریکایی علیرغم عدم صدور ویزا برای خبرنگاران ایرانی