جبهه مردمی خواستار تجمع اهالی کرانه باختری در مناطق تماس شد

چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400
11:09
جبهه مردمی خواستار تجمع اهالی کرانه باختری در مناطق تماس شد انتفاضه‌ای در منطقه اشغالی کرانه باختری برای یاری قدس در حال شکل گرفتن است تا بر قرار گرفتن سرتاسر فلسطین بر روی مدار مبارزه با صهیونیست‌ها تأکید شود.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، "احمد خریس" از رهبران "جبهه مردمی" تصریح کرد، شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت به ندای قدس و نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی پاسخ دادند.

خریس با بیان این‌که خروج اهالی در "اللید" و "ام الفخم" در کرانه باختری به خیابان‌ها دشمن صهیونیست را غافلگیر کردند، افزود آنها بر هویت فلسطینی‌شان و تعهد به سرزمین‌شان تأکید و اعلام کردند که به خاطر غزه و به خاطر قدس برمی‌خیزند.

این رهبر فلسطینی در ادامه از فلسطینیان کرانه باختری است به ایست‌های بازرسی و مناطق تماس و نیز تمام مناطق درگیر بروند و آتش خشم‌شان را در کرانه باختری شعله‌ور سازند و آنجا را به جهنمی زیر پای صهیونیست‌ها تبدیل کنند.

احمد خریس افززود، غزه با موشک‌هایش دفاع از سرزمین و ملتش و پاسخ به اشغالگر را تضمین می‌کند؛ زیرا دشمن فقط زبان زور و گلوله را می‌فهمد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تأکید پزشکیان بر نقش کلیدی کارآفرینان در عبور از چالش‌های اقتصادی کشور


تقویت پیوندهای دیپلماتیک؛ عراقچی و همتای ژاپنی بر سر میز گفت‌وگوی تلفنی


افزایش ظرفیت مرز نوردوز؛ ارمنستان پذیرش روزانه ۳۰۰ کامیون ایرانی را تضمین کرد


یازدهمین سالگرد انتفاضه قدس؛ حماس بر تشدید مقاومت در برابر جنایات صهیونیست‌ها تأکید کرد


طلوع غیرت بر تشک آسیا؛طلای غیرمنتظره فرنگی‌کار ایرانی در ناگویا


نخست‌وزیر عراق از آغاز روند ساماندهی سلاح خارج از کنترل دولت خبر داد


گزارش رژیم صهیونیستی از بمباران و حملات به لبنان و غزه/ ماشین کشتار و جنگ افروزی نتانیاهو


اعتراضات عراقی ها به تعلیق پروازهای ایران براثر دیکته آمریکا و اسراییل+ فیلم


ترکیه از تحویل پایگاه بعشیقه ـ زلیکان به عراق خبر داد


«نه» ریاض به درخواست تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط؛ مخالفت با فرود هواپیماهای اسرائیل