نشست بی‌نتیجه شورای امنیت درباره فلسطین و انتقاد شدید چین از کارشکنی آمریکا

دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
05:09
نشست بی‌نتیجه شورای امنیت درباره فلسطین و انتقاد شدید چین از کارشکنی آمریکا
نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل درباره تحولات فلسطین و غزه بدون هیچ نتیجه مشخص و با انتقاد شدید چین از مواضع آمریکا پایان یافت.

العالم - آمریکا

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد که نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل درباره تحولات فلسطین و غزه بدون هیچ نتیجه مشخصی پایان یافت.

براساس این گزارش، این نشست که به درخواست چین، نروژ و تونس برای بررسی درگیریها میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین سومین نشست این شورا طی یک هفته گذشته در این زمینه بود.

دو نشست قبلی نیز با کارشکنی آمریکا و جلوگیری از محکومیت خشونتهای صهیونیستها علیه فلسطینیها بدون انتشار بیانیه مشترک پایان یافته بود.

در این نشست که به صورت علنی برگزار شد از نمایندگان رژیم صهیونیستی و فلسطین نیز دعوت شده بود.

ریاض مالکی وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین، حملات اسرائیل به مناطق اشغالی فلسطین را مصداق جنایت جنگی خواند و از شورای امنیت خواست علیه تل آویو تحریم و ممنوعیت تسلیحاتی وضع کند.

وی تاکید کرد، اسرائیل دزد مسلحی است که وارد خانه ما شده و خانواده ما را ترور میکند، خانه های ما را خراب میکند و مردم ما را نسل بعد از نسل سرکوب میکند.

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل نیز در سخنرانی خود در این نشست از اسرائیل و فلسطین خواست به خونریزیها، تخریبها و ترورها پایان دهند و به میز مذاکرات راه حل دو دولتی بازگردند.

وانگ یی وزیر خارجه چین نیز ضمن انتقاد از مواضع آمریکا تاکید کرد که مانع واشنگتن باعث شده است که شورای امنیت نتواند با یک صدای واحد صحبت کند.

وی از آمریکا خواست که مسئولیتهای خود را در قبال این درگیریها بپذیرد و موضع خود را مشخص وبازتنظیم کند.

«سرگئی ورشینین» نماینده روسیه در شورای امنیت نیز خواستار توقف فوری این خشونتها و تقابل شد.

طبق گفته چند منبع، در نشستهای قبلی، از میان ۱۵ عضو شورای امنیت، ۱۴ عضو با صدور بیانیه‌ای مشترک برای کاستن از تنش‌ها موافق بودند و تنها آمریکا مخالف بود.

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود