تکذیب ادعای اسرائیل؛ حماس: هیچ دفتری در برج "الجلاء" نداریم

سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
10:24
تکذیب ادعای اسرائیل؛ حماس: هیچ دفتری در برج جنبش حماس ادعاهای رژیم صهیونیستی را درباره وجود دفاتر این جنبش در برج الجلاء غزه که توسط این رژیم هدف قرار گرفت، تکذیب کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، فوزی برهوم، سخنگوی جنبش حماس گفت: ادعاها درباره وجود دفاتر حماس در برج الجلاء غزه دروغ است و تلاشی برای توجیه جنایت هدف قرار دادن این برج غیرنظامی است که محل دفاتر شبکه‌ها و خبرگزاری‌های بین المللی مثل الجزیره و آسوشیتدپرس و همچنین ساختمان‌های مسکونی است.

وی گفت: هدف قرار دادن برج الجلاء در راستای جنایت‌های جنگی و ضد بشری علیه غیرنظامیان و هدف قرار دادن منازل و محله‌های مسکونی و نهادهای مدنی است.

ارتش اسرائیل اخیرا برج الجلاء در نوار غزه را طی حمله‌ای موشکی ویران کرد؛ برجی که دفاتر بسیاری از خبرگزاری‌های بین‌المللی و داخلی در آن قرار داشت.

در پی این حمله موشکی، برج ۱۱ طبقه‌ای الجلاء کاملا تخریب شد.

طبق گزارش رسانه‌ها ارتش اسرائیل چند ساعت پیش از حمله به این برج، خواستار تخلیه آن شده بود.

شبکه الجزیره و خبرگزاری‌های آسوشیتدپرس، فرانسه و دفاتر شماری دیگر از رسانه‌های بین‌المللی و داخلی در این برج قرار داشت.

طبق گزارش الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی تنها چند دقیقه کوتاه به ساکنان و کارمندان برج الجلا پیش از بمباران آن فرصت داد تا وسایلشان را از این برج خارج کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم