فرمانده ستاد مشترک ارتش نیجریه کشته شد

شنبه 1 خرداد 1400
11:40
فرمانده ستاد مشترک ارتش نیجریه کشته شد ریاست جمهوری نیجریه اعلام کرد در نتیجه یک سانحه هوایی در نزدیکی فرودگاه «کادونا»، رئیس ستاد مشترک ارتش و چند تن دیگر از همراهان او کشته شدند.

العالم - آفریقا

«ابراهیم اتاهیرو» بیست و پنجمین رئیس ستاد مشترک ارتش نیجریه که برای انجام یک ماموریت رسمی عازم ایالت شمالی «کادونا» شده بود، در نتیجه سقوط هواپیما کشته شد.

بنا بر گزارش رویترز، نیروی هوایی نیجریه اعلام کرد که هواپیمای حامل رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور جمعه (روز گذشته) در نزدیکی فرودگاه کادونا سقوط کرد و باعث مرگ او و چند تن دیگر از همراهانش شده است.

به گفته نیروی هوایی نیجریه، تحقیقات درباره سقوط مرگبار هواپیمای حامل سپهبد «ابراهیم اتاهیرو» و چند تن از فرماندهان ارتش در جریان است.

«محمدو بوهاری» رئیس جمهور نیجریه هم درباره این موضوع بیانیه صادر کرد و کشته شدن رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور را «ضربه‌ای مرگبار به نیروهای مسلح» دانست؛ نیروهایی که به گفته او به پایان دادن به «چالش‌های امنیتی کشور» مصمم بوده‌اند.

اشاره بوهاری به چالش‌های امنیتی نیجریه در شرایطی انجام شده که گروه تروریستی «بوکو حرام» طی سال‌های اخیر در مناطق شمالی این کشور دست به حملات گسترده و ربایش صدها نفر زده است.

رئیس جمهور نیجریه ماه ژانویه سال ۲۰۲۱، ابراهیم اتاهیرو را به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور منصوب کرده بود.

برخی رسانه‌ها خبر دادند که در نتیجه سقوط هواپیمای حامل رئیس ستاد مشترک ارتش نیجریه در مجموع ۱۰ نفر شامل خدمه هواپیما کشته شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم