ظرفیت‌های تبلیغاتی برابر برای همه نامزد‌های انتخابات

شنبه 1 خرداد 1400
23:02
ظرفیت‌های تبلیغاتی برابر برای همه نامزد‌های انتخابات
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ظرفیت‌های تبلیغاتی به صورت برابر در اختیار همه نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری قرار می‌گیرد.

العالم - ایران

اسماعیل موسوی در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما با بیان این که فصل تبلیغات انتخابات یکی از دوره‌های بسیار مهم انتخابات است، افزود: تبلیغات در ایجاد شور و هیجان و آماده شدن برای روز انتخابات، تأثیر فراوان دارد.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا ادامه داد: ستاد انتخابات کشور به ستاد ملی کرونا پیشنهاد کرد شیوه نامه‌های بهداشتی ویژه انتخابات را تدوین و تصویب کند که این اتفاق افتاد.

آقای موسوی افزود: بر اساس این شیوه نامه‌ها و ظرفیت‌های ایجاد شده، برای همه مراکز استان‌ها و شهر‌های بزرگ، امکانی فراهم شد تا نامزد‌های انتخابات بتوانند تبلیغات داشته باشند.

وی اضافه کرد: در این شهر‌ها امکاناتی مانند ورزشگاه ها، مدارس، دانشگاه و دیگر مراکز به صورت برابر و عادلانه در اختیار همه نامزد‌ها قرار می‌گیرد تا توانمندی‌های خود را در دیدار با هواداران عرضه کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره ضمانت اجرایی شیوه نامه‌های بهداشتی گفت: نظارت عالی این شیوه نامه‌ها بر عهده وزارت بهداشت است، اما وزارت کشور و ستاد انتخابات بر اساس ساختار خود بر همه امور تبلیغات نامزد‌ها نظارت لازم را خواهد داشت.

آقای موسوی به تشکیل هیئت‌های بازرسی در وزارت کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها اشاره و اضافه کرد: هرگونه تبلیغات پیش از آغاز تبلیغات رسمی به مرجع مربوط از جمله ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی که در قوه قضائیه شکل گرفته است و شورای نگهبان، انتقال داده خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از آن که اسامی نامزد‌ها به صورت رسمی اعلام و منتشر شد، فرصت‌های تبلیغاتی نامزدها، ویژه‌تر رصد می‌شودو با تخلفات، برخورد‌های لازم انجام خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان


صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"