کرونا | رکوردشکنی آمار قربانیان در بحرین

سه شنبه 4 خرداد 1400
09:56
کرونا | رکوردشکنی آمار قربانیان در بحرین همزمان با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در بحرین، آمار قربانیان کووید-۱۹ در این کشور رکورد جدیدی برجا گذاشت.

العالم - بحرین

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، وزارت بهداشت بحرین از مرگ ۲۸ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت اخیر خبر داد که برای این کشور کوچک در خلیج فارس یک رکورد محسوب می‌شود. این کشور با افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ مواجه است.

بحرین هفته گذشته و پس از افزایش موارد ابتلا، دسترسی به بیشتر اماکن عمومی را برای افراد واکسینه‌شده محدود کرد.

دولت بحرین نادیده گرفتن ضوابط بهداشتی در تعطیلات عید فطر را دلیل افزایش مجدد شیوع ویروس کرونا عنوان کرده است.

بحرین -- که ۱.۷ میلیون نفر جمعیت دارد -- از ابتلای ۲۸۰۰ نفر به کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت اخیر خبر داده است که آمار مبتلایان این کشور را از ۲۲۰ هزار و ۸۰۰ نفر فراتر می‌برد. همچنین بیش از ۸۴۰ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان باخته اند.

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند