باز هم تیراندازی در آمریکا/ چندین نفر کشته شدند

چهارشنبه 5 خرداد 1400
21:07
باز هم تیراندازی در آمریکا/ چندین نفر کشته شدند
وقوع تیراندازی در شهر سن‌خوزه در ایالت کالیفرنیا به کشته و زخمی شدن چند نفر منجر شده است.

العالم - آمریکا

اداره پلیس در شهر «سن‌خوزه» در ایالت کالیفرنیا از وقوع یک تیراندازی در این شهر خبر داده است.

وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده این تیراندازی چهارشنبه صبح به وقت محلی اتفاق افتاده و مناطق اطراف محل تیراندازی تخلیه شده‌اند.

کلانتری منطقه‌ای که تیراندازی در آن صورت گرفته گفته که فرد ضارب هدف گلوله پلیس قرار گرفته است. رسانه‌ها هنوز به انگیزه‌های این فرد اشاره‌ای نکرده‌اند.

شهردار سن‌خوزه هم در توییتی اعلام کرد که «چندین نفر» تحت درمان قرار دارند. برخی از رسانه‌ها گزارش داده‌اند چند کشور کشته شده‌اند.

ماه پیش رسانه‌ها گزارش داده‌ بودند تیراندازی‌های کور (Mass shooting) در آمریکا طی ۱۲۴ روز نخست سال ۲۰۲۱ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر شده است.

آمارها نشان می‌دهد که در ۱۲۴ روز نخست سال جاری میلادی، دست کم ۱۸۰ تیراندازی کور در آمریکا اتفاق افتاده است.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان، ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد، در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان