باز هم تیراندازی در آمریکا/ چندین نفر کشته شدند

چهارشنبه 5 خرداد 1400
21:07
باز هم تیراندازی در آمریکا/ چندین نفر کشته شدند
وقوع تیراندازی در شهر سن‌خوزه در ایالت کالیفرنیا به کشته و زخمی شدن چند نفر منجر شده است.

العالم - آمریکا

اداره پلیس در شهر «سن‌خوزه» در ایالت کالیفرنیا از وقوع یک تیراندازی در این شهر خبر داده است.

وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده این تیراندازی چهارشنبه صبح به وقت محلی اتفاق افتاده و مناطق اطراف محل تیراندازی تخلیه شده‌اند.

کلانتری منطقه‌ای که تیراندازی در آن صورت گرفته گفته که فرد ضارب هدف گلوله پلیس قرار گرفته است. رسانه‌ها هنوز به انگیزه‌های این فرد اشاره‌ای نکرده‌اند.

شهردار سن‌خوزه هم در توییتی اعلام کرد که «چندین نفر» تحت درمان قرار دارند. برخی از رسانه‌ها گزارش داده‌اند چند کشور کشته شده‌اند.

ماه پیش رسانه‌ها گزارش داده‌ بودند تیراندازی‌های کور (Mass shooting) در آمریکا طی ۱۲۴ روز نخست سال ۲۰۲۱ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر شده است.

آمارها نشان می‌دهد که در ۱۲۴ روز نخست سال جاری میلادی، دست کم ۱۸۰ تیراندازی کور در آمریکا اتفاق افتاده است.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان، ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد، در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند