حماس: جمعه آتی، روز خشم در شهرهای کرانه باختری است

سه شنبه 11 خرداد 1400
13:45
حماس: جمعه آتی، روز خشم در شهرهای کرانه باختری است جنبش حماس با تأکید بر لزوم تنش در برابر شهرک‌نشینان، خاطر نشان کرد، باید مقاومت فراگیر در برابر رژیم صهیونیستی به وجود آورد.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش حماس تأکید کرد که حملات شهرک‌نشینان صهیونیست در شهرها و روستاهای کرانه باختری و یورش به مسجدالاقصی، برای حفظ آبروی دولت صهیونیستی است.

خبرگزاری سما ضمن نقل بیانیه حماس، گزارش داد، جمعه آینده را باید «روز خشم در شهرهای کرانه [باختری] قرار دهیم و راهپیماییهای گسترده در تمامی نقاط تلاقی [با صهیونیستها] برگزار کرد».

حماس با تأکید بر لزوم تنش در برابر شهرک‌نشینان، خاطر نشان کرد، باید مقاومت فراگیر در برابر رژیم صهیونیستی به وجود آورد.

این جنبش در پایان خاطر نشان کرد، مقاومت فراگیر، گزینه آتی برای مقابله با رژیم صهیونیستی و بازدارندگی در برابر شهرک‌نشینان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

5 کشته در سانحه سقوط هواپیمای آمازون در فرودگاه میامی آمریکا + فیلم


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی