پیشنهاد اردن به عراق برای آموزش نیروهای نظامی

چهارشنبه 12 خرداد 1400
13:02
پیشنهاد اردن به عراق برای آموزش نیروهای نظامی
رئیس ستاد مشترک ارتش اردن در سفرش به بغداد با همتای عراقی خود دیدار و درباره راهکارهای همکاری دوجانبه گفت‌وگو کرد.

العالم - اردن

«یوسف الحنیطی» رئیس ستاد مشترک ارتش اردن روز سه‌شنبه (دیروز) در سفری به بغداد با «عبدالأمیر یارالله» همتای عراقی خود دیدار کرد.

الحنیطی در این دیدار پیشنهاد آموزش نیروهای نظامی عراق و توسعه مهارت‌های رزمی را ارائه کرد.

وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که الحنیطی بر علاقه‌مندی کشورش برای ارائه هر نوع همکاری و کمک به ارتش عراق تأکید کرد و گفت که کشورش آماده میزبانی دوره‌های آموزشی نیروهای عراقی به منوظر توسعه مهارت‌های رزمی ارتش عراق است.

طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، یارالله نیز از ایفای نقش بزرگ اردن در ارائه کمک و پشتیبانی نیروهای امنیتی در سطح آموزشی قدردانی کرد.

رئیس ستاد مشترک اردن همچنین با «جمعه عناد» وزیر دفاع عراق دیدار و درباره افق‌های همکاری دو کشور و تبادل تجربیات در زمینه آموزش، اطلاعات، حفاظت از مرزها و مبارزه با گروه‌های تروریستی گفت‌وگو کرد.

عراق و اردن ۱۸۰ کیلومتر مرز مشترک دارند که اغلب مناطق صحرایی است که به گفته کارشناسان مناطق جغرافیایی مناسبی برای مخفی شدن عناصر داعش و اجرای حملات از این مناطق است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم