الحوثی: آمریکا به بهانه "مبارزه با تروریسم" در امور امت اسلامی دخالت می کند/ ثمره دوستی با دشمن اسراییلی، بدنامی، رسوایی و خیانت است

پنج‌شنبه 13 خرداد 1400
17:50
الحوثی: آمریکا به بهانه رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که "مبارزه با تروریسم"، تنها بهانه ای برای مداخلات همه جانبه آمریکا در امور فرهنگی، فکری، رسانه ای، سیاسی، اقتصادی و غیره امت اسلامی است. 

العالم ـ یمن

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله طی سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالگرد آیین "فریاد در برابر استکبار" اظهار داشت: هدف فعالیت آمریکا و "اسرائیل"، نابودی هویت فرهنگی امت اسلامی ما بود.

وی تاکید کرد که بدنامی و رسوایی و خیانت، در دوستی با دشمن اسرائیلی و اجرای توطئه های آمریکایی است که امت ما را مورد هدف قرار داده است.

رهبر انصارالله افزود: هم زمان با شروع فعالیت های آمریکا پس از حادثه 11 سپتامبر، "اسرائیل" نیز بر ستم های خود علیه مردم فلسطین افزود.

الحوثی تاکید کرد که پس از حادثه 11 سپتامبر آمریکا دیگر به دولت هایی که ضامن منافعش بودند، بسنده نکرد و به بهانه حادثه مذکور، به طور بی سابقه ای سعی کرد تا مستقیما امت اسلامی را مورد هدف قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود