هواپیمای معاون رئیس جمهور آمریکا به دلیل نقص فنی مجبور به بازگشت شد

دوشنبه 17 خرداد 1400
10:16
هواپیمای معاون رئیس جمهور آمریکا به دلیل نقص فنی مجبور به بازگشت شد
سخنگوی معاون رئیس جمهور آمریکا گفت، هواپیمای کامالا هریس روز یکشنبه به دلیل مشکل فنی مجبور به بازگشت به فرودگاه جوینت بیس اندروز شده است.

العالم - آمریکا

سیمون سندرز مشاور ارشد و سخنگوی معاون رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی گفت: سفر کامالا هریس به گواتمالا به خاطر نقص فنی هواپیما با تاخیر روبرو شده ولی هیچ نگرانی عمده‌ای درباره وضعیت سلامتی و ایمنی وی وجود ندارد. این هواپیما به علت نقص فنی مجبور به بازگشت به فرودگاه شده است.

هریس نیز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی درباره وضعیت سلامتی اش، گفت: من خوب هستم، من خوب هستم.

سندرز در ادامه افزود: لحظات کوتاهی پس از برخاستن از فرودگاه و حرکت به سوی گواتمالا، هواپیما دچار نقص فنی شد و کارشناسان به خاطر بررسی بیشتر مساله مجبور شدند هواپیما را به فرودگاه بازگردانند.

هریس قصد داشت نخستین سفر خارجی اش به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا را به کشورهای آمریکای مرکزی انجام دهد.

وی قرار است به گواتمالا و مکزیک سفر کند. این سفر پس از اظهارات جو بایدن در ماه مارس انجام می‌شود که از هریس خواسته بود هدایت تلاش‌های دولت برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی و هجوم مهاجران و پناهجویان خارجی به مرزهای جنوبی ایالات متحده را بر عهده بگیرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز