روحانی درگذشت حجت‌الاسلام محتشمی‌پور را تسلیت گفت

دوشنبه 17 خرداد 1400
16:24
روحانی درگذشت حجت‌الاسلام محتشمی‌پور را تسلیت گفت رییس جمهوری در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر محتشمی‌پور روحانی مجاهد و عالم وارسته و از پیشگامان و همراهان پرتلاش و دلسوز نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این پیام با ابراز تاثر و تالم از درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اکبر محتشمی‌پور نوشت: این روحانی مجاهد و مبارز که جزو پیشگامان و همراهان پرتلاش و دلسوز نهضت امام خمینی(ره) بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز با پذیرش مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مختلف سیاسی و فرهنگی در داخل و خارج از کشور همه عمر خویش را صرف ترویج نهضت اسلامی و تحقق آرمان‌های بلند انقلاب و نظام اسلامی کرد.

رییس جمهوری این ضایعه را به حوزه‌های علمیه، علاقمندان و به ویژه بیت مکرم آن مرحوم تسلیت گفت و از درگاه خداوند بزرگ برای آن عالم پرهیزگار، غفران و رحمت الهی و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسألت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر محتشمی‌پور صبح امروز (دوشنبه) بر اثر ابتلا به کرونا در سن ۷۵ سالگی در بیمارستان خاتم‌الانبیا درگذشت.

0% ...

آخرین اخبار

­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها