خبرنگار العالم گزارش داد؛

جزئیات ترور یک افسر بلندپایه دستگاه اطلاعاتی عراق

دوشنبه 17 خرداد 1400
17:01
جزئیات ترور یک افسر بلندپایه دستگاه اطلاعاتی عراق خبرنگار العالم در بغداد گزارش داد که یک افسر بلندپایه دستگاه اطلاعاتی عراق امروز در شرق بغداد هدف حمله عناصر مسلح قرار گرفت و جانش را از دست داد.

العالم- عراق

"نوید بهروز" خبرنگار العالم تصریح کرد، عناصر مسلح هنگام پیاده شدن سرهنگ "نبراس ابوعلی" از خودرویش در منطقه "البلدیات" در شرق پایتخت تیراندازی کردند که در نتیجه آن، این افسر اطلاعاتی جانش را از دست داد.

خبرنگار العالم با اشاره به ایجاد حفره‌های امنیتی در عراق طی هفته‌های اخیر، خاطرنشان کرد که ترور سرهنگ ابوعلی در بغداد برنامه‌ها و طرح‌های خرابکارانه گروه‌هایی را به وضوح آشکار کرد که تاکنون مسئولیت این قتل را بر عهده نگرفته‌اند.

خبرنگار العالم افزود، در حال حاضر نگرانی‌های واقعی درباره هویت طرفی که پشت این ترورهایی، که با هدف ایجاد ناامنی در عراق و ایجاد جنگ‌های طایفه‌ای در کشور صورت می‌گیرند، وجود دارد.

نوید بهروز تأکید کرد، برخی طرف‌ها درصدد اختلاف‌افکنی میان الحشد الشعبی و دولت عراق هستند و این ترورها ممکن است به این اختلافات دامن بزند.

سرهنگ نبراس ابو علی معاون رئیس نظارت کنترل در سازمان اطلاعات عراق بود.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو