معاریو: جنگ غزه بخش گردشگری اسرائیل را فلج کرد

سه شنبه 18 خرداد 1400
08:42
معاریو: جنگ غزه بخش گردشگری اسرائیل را فلج کرد جنگ ۱۱ روزه غزه جدای از ضربات سنگینی که به جبهه داخلی رژیم صهیونیستی وارد کرد، خسارت های زیادی هم برای بخش گردشگری این رژیم به همراه داشت.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه عبری زبان معاریو در گزارشی از وارد آمدن خسارت سنگین به بخش گردشگری رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ و درگیری با حماس در غزه خبر داد.

در این گزارش آمده که بنابر اعلام اداره آمار مرکزی رژیم صهیونیستی، میانگین تعداد گردشگرانی که در فاصله ماه مارس تا مه وارد فلسطین اشغالی شدند، حدود ۱۹۳۰۰ نفر بوده است. این در حالی است که این عدد در ۳ ماه قبل از آن برابر با ۸۹۰۰ گردشگر بوده است.

بر پایه این گزارش، ۲۱۹۰۰ گردشگر در ماه مه وارد فلسطین اشغالی شدند. این در حالی است که تعداد گردشگران ورودی به اراضی اشغالی در ماه قبل از آن ۳۰۶۰۰ هزار نفر بوده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، معاریو تاکید کرد که علت کاهش چشمگیر تعداد گردشگران در ماه مه، جنگ ۱۱ روزه بین حماس و رژیم صهیونیستی بوده و این جنگ موجب شد تا گردشگران تمایل چندانی برای سفر به فلسطین اشغالی نداشته باشند.

گزارش مذکور می‌افزاید که در ماه مه گذشته، ۱۵۶۲۰۰ گردشگر اسرائیلی به خارج سفر کرده‌اند. این عدد در ماه قبل از آن برابر با ۸۶۰۰ گردشگر بوده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

5 کشته در سانحه سقوط هواپیمای آمازون در فرودگاه میامی آمریکا + فیلم


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی