شهادت یک نیروی الحشد الشعبی در شرق عراق

سه شنبه 18 خرداد 1400
11:56
شهادت یک نیروی الحشد الشعبی در شرق عراق یکی از نیروهای لشکر 23 الحشد الشعبی در درگیری با عناصر داعش در استان دیالی به شهادت رسید.

العالم - عراق

سازمان الحشد الشعبی دیروز دوشنبه از شهادت یکی از نیروهای خود در استان دیالی واقع در شرق عراق خبر داد.

این سازمان در کانال تلگرامی خود نوشت، این شهید، «خضیر عیدان الزهیری» یکی از نیروهای لشکر ۲۳ بوده که امروز در درگیری با عناصر داعش در اطراف رود «الوند» به شهادت رسیده است.

الحشد تأکید کرد که نیروهای این سازمان در ناکام گذاشتن تمام تلاش تروریستها برای بر هم زدن امنیت و ثبات عراق، همچنان دژ مستحکمی خواهند بود.

در همین ارتباط، نیروهای الحشد شنبه هفته جاری در جریان درگیری با عناصر داعش در جنوب شهر سامراء یک تروریست داعشی را از پای درآوردند.

یک یگان از نیروهای تیپ۴۱ الحشد الشعبی با همکاری نیروهای امنیتی به پیگرد عناصر داعش در منطقه السراء در ناحیه یثرب ادامه دادند و توانستند بیش از شش مخفیگاه را منهدم کنند.

نیروهای الحشد الشعبی همچنین یک کمربند انفجاری و چندین بمب دستی متعلق به تروریست‌ها را در عملیات مذکور کشف و ضبط کردند.

از زمان آزادسازی شهر موصل در ژوئن ۲۰۱۷ و پایان خلافت ادعای داعش، بسیاری از عناصر تروریستی با فرار از شهر در مناطق بیابانی و کوهستانی عراق مخفی شده و هسته‌های کوچک را تشکیل داده‌اند.

این عناصر گاهی به نیروهای نظامی و غیرنظامیان حمله می‌کنند. تاکنون دهها عملیات پاکسازی در استان‌های مختلف عراق صورت گرفته و این عملیات‌ها همچنان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم