نگرانی آمریکا از عواقب برگزاری «راهپیمایی پرچم» در قدس اشغالی

جمعه 21 خرداد 1400
12:15
نگرانی آمریکا از عواقب برگزاری «راهپیمایی پرچم» در قدس اشغالی
مقام‌های آمریکایی به وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفتند واشنگتن انتظار دارد تل‌آویو از اقداماتی که باعث شروع مجدد تنش‌ها در قدس اشغالی می‌شود، اجتناب کند.

العالم _ فلسطین اشغالی

احتمال برگزاری مراسم تحریک‌آمیز و تنش‌زای موسوم به «راهپیمایی پرچم» توسط صهیونیست‌ها در محله‌های مسلمان‌نشین قدس اشغالی، باعث نگرانی آمریکا شده است.

به نوشته وبگاه «یدیعوت آحارونوت»، دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی هشدار داده که برگزاری راهپیمایی پرچم در روز سه‌شنبه هفته بعد، می‌تواند باعث شروع مجدد تظاهرات‌های فلسطینی‌ها و حتی دور جدیدی از جنگ با نوار غزه شود.

یدیعوت بر اساس اطلاعاتی که به‌دست آورده نوشت: «مقام‌های آمریکایی به بنی گانتز وزیر [جنگ] اسرائیل پیام دادند که آنها انتظار دارند اسرائیل از اقداماتی که منجر به افزایش تنش‌ها می‌شود، اجتناب کند. آنها این اقدامات را تنش‌زایی راست‌های افراطی نامیدند».

در این مراسم که توسط سازمان‌های نژادپرست صهیونیستی و شهرک‌نشینان افراطی برنامه‌ریزی شده، قرار است صهیونیست‌ها با تجمع در خیابان‌های قدس اشغالی و تکان‌دادن پرچم رژیم جعلی اسرائیل، بر لزوم پاکسازی نژادی علیه فلسطینی‌ها تاکید کنند.

علی‌رغم هشدارهای مقامات کابینه جدید رژیم صهیونیستی به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم - که احتمالا روزهای پایانی حضور در قدرت را طی می‌کند - وی اما به‌دنبال اجرای سیاست «زمین سوخته» برای کابینه بعدی است.

پیشتر رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند نتانیاهو شامگاه دوشنبه با رؤسای دستگاه‌های امنیتی دیدار کرد تا مراسم تنش‌آمیز موسوم به «راهپیمایی پرچم» در مناطق مسلمان‌نشین شهر قدس اشغالی را احیا کند.

با این حال، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره عواقب برپایی راهپیمایی رقص پرچم‌ها در بخش قدیمی قدس، هموطنان فلسطینی را به تشدید رویارویی با اشغالگران در کرانه باختری و تحصن در مسجد الاقصی دعوت کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه