بانک سوییسی وجوه پرداختی دولت ونزوئلا برای خرید واکسن کرونا را مسدود کرد

جمعه 21 خرداد 1400
17:34
بانک سوییسی وجوه پرداختی دولت ونزوئلا برای خرید واکسن کرونا را مسدود کرد
طبق اعلام وزیر خارجه ونزوئلا، یک شرکت خدمات مالی و بانکداری سوییسی مبلغ 4.6 میلیون دلار پرداختی کاراکاس به منظور تهیه واکسن کرونا تحت برنامه جهانی تقسیم واکسن «کوواکس» را مسدود کرد.

العالم - آمریکا

بانک سوییسی «یوبی‌اس» پرداخت ۴.۶ میلیون دلاری دولت ونزوئلا برای خرید واکسن تحت برنامه جهانی تقسیم واکسن «کوواکس» را مسدود کرد.

«خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا در پیامی توییتری این اقدام را جرم خواند و نوشت: ونزوئلا به همه تعهدات خود تحت سازوکار کوواکس عمل کرده است. با این حال، یک بانک به صورت خودسرانه پرداخت‌های آخر را مسدود کرد و در حال انجام تحقیق در ارتباط با آن‌هاست.

او در اثبات سخنانش یک نسخه از نامه کوواکس را که در آن اعلام کرده چهار مورد معامله به تاریخ ماه‌های آوریل و مه مسدود شده است، منتشر کرد.

در مجموع تاکنون، ۲۴۶ هزار و ۷۷۴ مورد ابتلا به کرونا و دو هزار و ۷۶۴ فوتی بر اثر این بیماری در این کشور آمریکای جنوبی که تحت شدیدترین تحریم‌های آمریکا در میانه بحران همه‌گیری در جهان قرار دارد، ثبت شده است.

رئیس‌جمهور ونزوئلا اخیراً تصمیم دولت آمریکا برای ارسال ۱۵۰ میلیون دلار از دارایی‌های دولت قانونی ونزوئلا به «خوآن گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده این کشور را محکوم کرد.

«نیکلاس مادورو» در یک سخنرانی تلویزیونی گفت نیروهای مخالف دولت به «باندهای گانگستری» تبدیل شده‌اند و «آن‌ها زمین بازی سیاست‌ را رها کرده‌اند تا خود را وقف اخاذی و کلاهبرداری کنند».

مادورو افزود گوایدو و نزدیکانش از این دارایی‌ها برای تداوم بی‌ثبات کردن ونزوئلا استفاده خواهند کرد در حالی که این مبالغ بلوکه شده در کشورهای دیگر، متعلق به مردم ونزوئلا هستند و باید صرف تهیه دارو، مواد خوراکی و منابع صعنتی شوند. رئیس دولت ونزوئلا خاطرنشان کرد بر اساس جدیدترین نظرسنجی، بیش از هشتاد و پنج درصد از مردم این کشور، با تحریم‌های آمریکا از جمله بلوکه کردن دارایی‌های این کشور مخالف هستند.

چندی پیش نیز وزیر خارجه ونزوئلا گفت: «ونزوئلا برای خرید واکسن کرونا درخواست کرد که دستکم سیصد میلیون دلار از شش میلیارد دلار پول مسدود شده در اثر تحریم‌های مجرمانه، آزاد شود. نه آمریکا و نه انگلیس، هیچ‌کدام حتی یک دلار آزاد نکردند. با این وجود، با متحدانمان، مسیرهای دیگری را پیش گرفته‌ایم»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد