تأیید حکم اعدام علیه تعدادی از رهبران اخوان المسلمین در مصر

دوشنبه 24 خرداد 1400
20:12
تأیید حکم اعدام علیه تعدادی از رهبران اخوان المسلمین در مصر
دادگاه مصر حکم اعدام 12 نفر از رهبران «اخوان المسلیمن» را تأیید کرد.

العالم - مصر

حکم قطعی اعدام 12 نفر از رهبران مصر از جمله افراد برجسته ای همچون «محمد البلتاجی» و «صفوت حجازی» را تأیید و صادر شد.

براساس گزارش «اسکای نیوز»، دادگاه تجدید نظر مصر، امروز دوشنبه حکم اعدام علیه 12 نفر از رهبران اخوان المسلمین را که به سازماندهی تحصن در میدان «رابعه عدویه» و تجمعات مردمی در حمایت از «محمد مرسی» رئیس جمهور سابق و درگذشته مصر متهم بوده‌اند، به صورت قطعی و نهائی تأیید کرد.

دادگاه تجدید نظر مصر، حکم اعدام «عبدالرحمن البر»، «محمد بلتاجی»، «صفوت حجازی»، «اسامه یاسین»، «احمد عارف»، «ایهاب وجدی محمد»، «محمد عبدالحی»، «مصطفی عبدالحی الفرماوی»، «احمد فاروق کامل»، «هیثم السید العربی»، «محمد محمود علی زنانی» و «عبدالعظیم ایراهیم محمد» را به اتهام دست داشتن در حوادث میدان «رابعه عدویه» در سال 2013 تأیید کرده است.

این دادگاه در مقابل، احکام صادره علیه 31 متهم دیگر در این پرونده را از اعدام به حبس ابد کاهش داد و احکامی دیگر را تأیید کرد.

این پرونده، به موضوع تحصن هزاران نفر از طرفداران اخوان المسلمین در میدان «رابعه عدویه» در منطقه «نصر» شهر قاهره در اعتراض به کودتای نظامی عبدالفتاح السیسی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح وقت مصر علیه «محمد مرسی» رئیس جمهور این کشور و برکناری او از قدرت ارتباط دارد.

«عبدالفتاح السیسی» پس از به دست گرفتن قدرت در مصر، «اخوان المسلمین» را یک گروه تروریستی خواند و دادگاه این کشور بیشتر رهبران آن را محاکمه کرد که برخی از آنها به اعدام، برخی به حبس ابد و برخی دیگر به مجازاتی دیگر محکوم شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا