حماس: انتفاضه جوانان انقلابی کرانه باختری، تنها راه اخراج اسرائیل است

پنج‌شنبه 27 خرداد 1400
15:02
حماس: انتفاضه جوانان انقلابی کرانه باختری، تنها راه اخراج اسرائیل است
سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد که خون پاک جوانان انقلابی، جنگ با رژیم صهیونیستی را به سود ملت فلسطین و حقوق عادلانه آن تغییر خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد که انتفاضه جوانان انقلابی در کرانه باختری، تضمین آزادسازی فلسطین است.

قاسم تأکید کرد که انتفاضه این جوانان، تنها راه برای بیرون راندن رژیم صهیونیستی از اراضی فلسطین است.

خبرگزاری صفا به نقل از این مسئول حماس گزارش داد، خون پاک جوانان انقلابی، جنگ با رژیم صهیونیستی را به سود ملت فلسطین و حقوق عادلانه آن تغییر خواهد داد.

وی خاطر نشان کرد، خون این جوانان همچنین خواهد توانست اصول مسئله ملی فلسطین را حفظ کند.

قاسم از جوانان نابلس و تمام جوانان کرانه باختری قدردانی کرد که با رژیم صهیونیستی مقابله می‌کنند.

در همین ارتباط، مسئولان بیمارستان «رفیدیا» در کرانه باختری، از شهادت یک نوجوان فلسطینی دیگر خبر دادند و گفتند که بامداد امروز، نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی به نام «احمد بنی شمسة» به خاطر اصابت گلوله صهیونیست‌ها، به شهادت رسیده است.

بنی شمسه پس از اینکه با گلوله نظامیان صهیونیست زخمی می‌شود، عمل جراحی می‌شود، ولی به خاطر اینکه گلوله به سرش اصابت کرده بود، به شهادت می‌رسد.

ساکنان شهرک بیتا به صورت شبانه علیه نظامیان صهیونیست اقداماتی انجام می‌دهند و از آن تحت عنوان نوعی مبارزه یاد می‌کنند که به درگیری با صهیونیستها و تیراندازی آنان منجر می‌شود.

پس از نبرد شمشیر قدس که به سرنگونی دولت پیشی رژیم صهیونیستی ختم شد، مردم فلسطین همچنان بر در پیش گرفتن گزینه مقاومت و مبارزه به عنوان تنها حربه پایان بخشیدن به اشغالگری باور دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند