وزیر اطلاعات: حضور حداکثری در امنیت داخلی اثرگذار است/ ضرورت رای بالا به رئیس جمهور منتخب

جمعه 28 خرداد 1400
10:30
وزیر اطلاعات: حضور حداکثری در امنیت داخلی اثرگذار است/ ضرورت رای بالا به رئیس جمهور منتخب وزیر اطلاعات با بیان اینکه رای مردم تعیین کننده پشتوانه و سرمایه اجتماعی یک رئیس جمهور است، گفت: حضور حداکثری در جنبه های مختلف حتی امنیت داخلی اثرگذار است همچنین در اراده دوستان و دشمنان نظام اثرگذار است.

العالم _ ایران / سیاسی

سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات با حضور در ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران گفت: حضور حداکثری یکی از راهبردهایی است که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید کردند و در صورتی که مردم عزیز ما به صورت حداکثری حضور پیدا کنند تاثیرهای خود را در جنبه های مختلف می گذارد.

وی در مورد تاثیرات حضور حداکثری در انتخابات اظهار داشت: اولا رئیس جمهور با یک رأی بالا و قوی می تواند خدمت بهتری به مردم کند و گام های بلند تری می تواند بردارد. دوم از نظر اعتباری که در سازمان های بین المللی و سطح بین المللی پیدا می کند، بالاخره رای مردم تعیین کننده پشتوانه و سرمایه اجتماعی یک رئیس جمهور است و طبعا وقتی رأی حداکثری باشد دنیا روی این رئیس جمهور حساب دیگری باز می کند و می تواند حرف خود را در دنیا محکم تر و متقن تر بزند.

وزیر اطلاعات بیان داشت: حضور حداکثری در جنبه های مختلف حتی امنیت داخلی اثرگذار است همچنین در اراده دوستان و دشمنان نظام اثرگذار است.

علوی با تاکید بر اینکه حضور مردم بازدارنده دشمن است، خاطر نشان‌ کرد: در دوران دفاع مقدس همواره در آستانه مراسم‌های روز قدس یا ۲۲ بهمن صدامی‌ها تهدید میکردند که شهرهای ایران را بمباران می‌کنیم، اما به دلیل حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس تا چندین ماه بعد شاهد شلیک حتی یک موشک به شهرها نبودیم.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی