گزارش اختصاصی العالم از انتخابات ایران در لبنان/ سفیر ایران در لبنان: حضور گسترده مردم ایران در انتخابات سیلی دیگر بر دشمنان خواهد بود

جمعه 28 خرداد 1400
14:58
گزارش اختصاصی العالم از انتخابات ایران در لبنان/ سفیر ایران در لبنان: حضور گسترده مردم ایران در انتخابات سیلی دیگر بر دشمنان خواهد بود مراکز رای‌گیری برای انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در لبنان با استقبال بسیار ایرانی‌های مقیم این کشور آغاز شده است.

العالم- ایران

به گزارش العالم، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران همزمان با برگزاری آن در کشورمان، برای ایرانیان مقیم عدر لبنان نیز از صبح امروز آغاز شده است.

سفارت ایران در لبنان تدابیر لازم را برای اطمینان از امنیت روند برگزاری انتخابات را اتخاذ کرده است.

در همین راستا، "محمدجواد فیروزنیا" سفیر جمهوری اسلامی در بیروت، تأکید کرد که ملت ایران با مشارکت پرشور در انتخابات حماسه‌ای بزرگ را رقم خواهند رد.

در ارتباط زنده تصویری از سفارت ایران در بیروت، آقای فیروزنیا گفت: "بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد صحنه‌های ماندگار از انتخابات، خواه انتخابات ریاست‌جمهوری یا انتخابات شوراهای شهر و روستا و انتخابات مجلس نمایندگان، در کشور هستیم."

محمدجواد فیروزنیا به خبرنگار العالم در بیروت گفت: "امیدواریم شاهد حضور پررنگ و پرشور مردم ایران در انتخابات باشیم."

وی با بیان اینکه "از زمان پیروزی انقلاب، ما همواره شاهد نفرت‌پراکنی دشمنان علیه ایران، انقلاب و ملت هستیم"، متذکر شد که حضور گسترده مردم ایران در انتخابات سیلی دیگر بر صورت دشمنان ایران و دشمنان آزادی‌خواهی و دموکراسی و شکوفایی کشور ایران خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است