اصل برای وزارت کشور روند رای گیری مناسب، است/ تمامی زمینه‌ها برای اخذ رای از افراد واجد شرایط فراهم شده است

جمعه 28 خرداد 1400
17:04
اصل برای وزارت کشور روند رای گیری مناسب، است/ تمامی زمینه‌ها برای اخذ رای از افراد واجد شرایط فراهم شده است معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: اصل برای وزارت کشور این است که روند رای گیری به نحو مناسبی انجام گیرد و در سراسر کشور خوشبختانه این اتفاق به نحو مطلوبی در حال انجام است.

العالم - ایران / سیاسی

جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گو با شبکه خبر در خصوص مسائل طرح شده در خصوص اخلال در روند رای گیری از طریق دستگاههای فنی گفت: به استانداران و فرمانداران ابلاغ شده که هر جا مشکل فنی دارند؛ حتما رای گیری به صورت دستی اخذ شود.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه در این شرایط خاص بار سنگین به سیستم الکترونیکی وارد می شود، گفت: این موضوع باعث شده که نواقصی ایجاد شود که البته بلافاصله موضوع مورد پیگیری و حل شد و اکنون به اذعان رئیس هیات نظارت مرکزی، مشکلی در فرایندهای برگزاری انتخابات وجود ندارد.

رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: اصل برای وزارت کشور این است که روند رای گیری به نحو مناسبی انجام گیرد و در سراسر کشور خوشبختانه این اتفاق به نحو مطلوبی در حال انجام است.

عرف با بیان اینکه تلاش ستاد انتخابات کشور این است که تمامی زمینه های لازم برای اخذ رای از افراد واجد شرایط فراهم شود و هیچ کس نباید بدون رای دادن از شعبه خارج شود؛ گفت: وظیفه ما این است که به شکل قانونمند همه زمینه‌های لازم را برای رای گیری فراهم کنیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: ایران در مقابله با آمریکا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده است


رژیم صهیونیستی غزه را با توپخانه و ناوهای جنگی هدف قرارداد


هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد