مقامات سعودی قصد دارند بیش از چهل نوجوان را اعدام کنند

شنبه 29 خرداد 1400
17:29
مقامات سعودی قصد دارند بیش از چهل نوجوان را اعدام کنند
یک سایت افشاگر هشدار داد بیش از چهل نوجوان شیعه در عربستان سعودی با حکم اعدام مواجه هستند.

العالم - عربستان سعودی

یک وبگاه افشاگر سعودی درخصوص برنامه مقامات سعودی برای اعدام بیش از چهل نوجوان ساکن نواحی شیعه‌نشین قطیف هشدار داد.

پایگاه اینترنتی «پرس تی‌وی» روز شنبه به نقل از پایگاه «سعودی لیکس» نوشت، گرچه مقامات سعودی سال گذشته مدعی شده‌اند اعدام افرادی که در سنین کمتر از سن قانونی جرائمی مرتکب شده‌اند را متوقف کرده‌اند، این نوجوانان به‌خاطر شرکت در اعتراضات سال ۲۰۱۱ با حکم اعدام مواجه هستند.

پرس تی‌وی نوشت، این گزارش کمتر از یک هفته پس از آن منتشر می‌شود که «مصطفی بن هاشم بن عیسی آل درویش» جوان شیعه ۲۶ ساله به‌دلیل شرکت در اعتراضات ضد رژیم سعودی، زمانی که سنی کمتر از سن قانونی داشت، اعدام شد.

به گفته گروه‌های حقوق بشری «ریپرایو» و «عفو بین‌الملل»، اعترافات مصطفی تحت شکنجه گرفته شده بودند و خود او نیز در جلسات دادگاه با تأکید بر این نکته، آن اعترافات را بی ارزش دانسته بود.

علاوه بر این، صفحه «معتقلی الرأی» (زندانیان عقیدتی) عربستان سعودی در توییتر اعلام کرد که شمار فلسطینی‌های بازداشتی در زندان‌های سعودی به ۱۶۰ نفر می‌رسد.

از فوریه ۲۰۱۹، مقامات سعودی شماری زیادی از اردنی‌ها و فلسطینی‌های مقیم این کشور را دستگیر کرده‌اند که در میان آنها می‌توان به «محمد الخضری» نماینده جنبش حماس در عربستان سعودی اشاره کرد. علاوه بر ماه فوریه که بیشترین شمار فلسطینی‌های مقیم عربستان سعودی دستگیر شدند، در ماه‌های جولای و آگوست این سال نیز شمار دیگری از شهروندان فلسطینی بازداشت شدند.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه