درگیری صهیونیست ها با جوانان فلسطینی در قدس اشغالی

دوشنبه 31 خرداد 1400
03:26
درگیری صهیونیست ها با جوانان فلسطینی در قدس اشغالی پس از نقض آتش بس رژیم صهیونیستی و حملات این رژیم، بار دیگر اشغالگران صهیونیست یکشنبه شب با جوانان فلسطینی در محله شیخ جراح نقطه مرکزی خیزش فلسطینی‌ها درگیر شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند در این درگیری چندین جوان فلسطینی زخمی شدند. این رسانه‌ها به شمار دقیق مجروحان اشاره نکردند.

وضعیت در فلسطین و سرزمین‌های اشغالی در چند هفته گذشته به دنبال هتک حرمت قدس و نمازگزاران آن بحرانی است.

ماموران امنیتی رژیم صهیونیستی اواسط اردیبهشت با حمله به فلسطینیان در بیرون بخش شرقی بیت‌المقدس، همزمان با حضور دههاهزار نمازگزار مسلمان در مسجدالاقصی به مناسبت مراسم احیای شب قدر، صدها تن را زخمی و مصدوم کرده بودند.

بیش از ۹۰ هزار فلسطینی - با وجود اقدامات شدید اشغالگران و جلوگیری آنها از رسیدن شمار زیادی از نمازگزاران به مسجد الاقصی و ممنوع کردن ورود ساکنان کرانه باختری به شهر اشغالی قدس - مراسم شب مبارک قدر را در مسجدالاقصی برگزار کرده بودند.

برخی مناطق کرانه باختری رود اردن و شهر اشغالی قدس بویژه منطقه باب‌العامود و محله شیخ جراح از آغاز ماه مبارک رمضان شاهد حملات نیروهای رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان به شهروندان فلسطینی بوده است که این مساله موجب درگیری ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شد.

در حملات رژیم صهیونیستی که ۲۰ اردیبهشت آغاز شد و پس از ۱۲ روز به دنبال موشک باران مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی توسط گروه‌های مقاومت فلسطین پایان یافت، ۲۵۴ فلسطینی شهید و بیش از ۲ هزار تن دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو