امارات؛ اولین مقصد سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی

دوشنبه 31 خرداد 1400
08:44
امارات؛ اولین مقصد سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی منابع عبری‌زبان اعلام کردند وزیر خارجه دولت جدید رژیم صهیونیستی، در اولین سفر خارجی خود از زمان تصدی این پست، به امارات خواهد رفت و با برخی مقامات ارشد این کشور دیدار خواهد کرد.

العالم- امارات

به گزارش العالم، وب‌سایت عبری‌زبان "والا" گزارش داد که "یائیر لاپید" وزیر خارجه دولت جدید رژیم صهیونیستی، در اولین سفر خارجی خود به امارات می‌رود.

مقامات صهیونیستی تصریح کردند، در صورت انجام این سفر، لاپید اولین وزیر اسرائیلی خواهد بود که از زمان امضای توافق صلح میان تل‌آویو و ابوظبی، به امارات سفر کرده است.

به گفته مقامات ارشد اسرائیل، لاپید در جریان این سفر با "عبدالله بن زاید" وزیر خارجه امارات دیدار خواهد کرد.

این منبع عبری‌زبان در عین حال تأکید کرد، هنوز مشخص نیست که آیا لاپید با "محمد بن زاید" ولیعهد ابوظبی و حاکم واقعی امارات دیدار خواهد کرد یا خیر. اگر این اتفاق بیفتد، این اولین دیدار علنی بین یک شخصیت اسرائیلی با حاکم امارات است.

توافق عادی سازی روابط بین امارات و اسرائیل برای ایجاد روابط کامل دیپلماتیک بین دو طرف 15 سپتامبر سال گذشته به طور رسمی در واشنگتن امضا شد.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو