انفجار در قندهار 5 کشته و 18 زخمی بر جای گذاشت

چهارشنبه 2 تير 1400
11:50
انفجار در قندهار 5 کشته و 18 زخمی بر جای گذاشت
به گفته منابع امنیتی در قندهار، در نتیجه انفجار مین در این ولایت، 5 غیرنظامی کشته شده و 18 تن دیگر زخمی شدند.

العالم _ آسیا

منابع امنیتی در ولایت قندهار تأیید می‌کنند که در نتیجه‌ انفجار مین کنارجاده‌ای در شهرستان میوند این ولایت، 5 غیرنظامی کشته شده‌اند.

جمال‌ناصر بارکزی، سخنگوی فرماندهی پلیس قندهار گفت که این حادثه حوالی ساعت ۹:۰۰ شب گذشته در منطقه «گج‌کاریز» شهرستان میوند رخ داده است.

بارکزی افزود که ۱۸ غیرنظامی دیگر نیز در این رویداد زخمی شده‌اند. زخمی‌ها برای درمان به بیمارستان در شهر قندهار منتقل شده‌اند.

به گفته‌ او، این افراد سرنشین یک خودروی مسافربری نوع «۳۰۴» بوده‌اند.

سخنگوی فرماندهی پلیس قندهار تأکید کرد که این رویداد ناشی از برخورد این دستگاه خودرو با یک حلقه مین کنارجاده‌ای بوده است. به گفته وی، این مین توسط طالبان جاسازی شده بود.

گروه طالبان هنوز در این مورد چیزی نگفته است.

ولایت قندهار در جنوب افغانستان از ولایت‌های ناامن است که طالبان در این ولایت حضور و فعالیت گسترده دارند. روز گذشته شهرستان میوند این ولایت به‌دست طالبان سقوط کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد